Hvordan man sparer penge, når man køber et hus?

Tro det eller ej, men den mest dejlige beslutning er at købe et hus. Udover at sikre husly og sikkerhed er et hus også kendt for at give tilfredshed og lykke. Men som et hus er en livstid investering, det indebærer en masse penge. Hertil kommer, at stigningen i ejendomspriserne tvinger folk til at bruge mere, og en betydelig del af investeringen bliver til døde investeringer. Heldigvis er der mange forskellige måder at spare penge, når du køber et hus. Lad os diskutere nogle af dem -

Se efter dig selv - Det er et fælles fænomen at købe et hus gennem en ejendomsmægler. Men folk er ikke klar over, at ved at kigge på egne, kan man gøre store besparelser. Bed venner og familie til at hjælpe dig ud. Kig efter "Til salgskort", når du kører. Gå gennem avis klassificeret samt internetannonser.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man sparer penge, når man bygger et hus
  • 12 måder at spare penge opvarmning dit hjem
  • 10 grunde til, at du skal leje en ejendomsmægler

Køb hus under opførelse- I stedet for at købe hus eller lejligheder, der er fuldt bygget, overveje at købe et hus, der er under opførelse. Jo tidligere du bestiller, da boligbyggerne har brug for penge til byggeprocessen, og som lejlighederne begynder at blive booket, øger bygherrerne købsprisen gradvist. Indkøb af huset under opførelse skal også give dig det privilegium at få værelser bygget efter dine krav.

Jage for motiverede sælgere - Den nemmeste og sikreste skud måde at spare penge ved at købe et hus er at jage for motiverede sælgere, der har brug for presserende penge. Behovet for presserende kontanter fra sælgerne skal give dig mulighed for at forhandle. Hvis du kan lide huset, diskutere prisklasse med sælgeren og chancerne er, at han skal foretage få reduktioner.

Køb afskærmning hjem - Leje en rimelig ejendomsmægler og bede ham om at finde et afskærmning hus eller et HUD hus til dig. Disse boliger ejes af banken og kan ikke købes til en pris, der ligger meget under markedsprisen, da bankerne er ivrige efter at frigøre deres investering. Du kan dog kræve at bruge en vis mængde på hjemmeforbedring.

Få et lån - hvis du har en kort budget, så får du den bedst mulige økonomi til at spare dig for potentielle besparelser. Der findes forskellige typer af realkreditlån på markedet med forskellige renter og månedlig betaling. Vælg en baseret på din månedlige indkomstkilde, så den månedlige betaling kan udledes nemt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar