Hvordan spare penge ved køb af hvidevarer

Ud af alle fornødenheder til dit hjem er dine apparater nogle af de dyreste ting at købe. Uanset om du køber de billigste modeller eller toppen af ​​linjen, hjælper apparater os med at lave mad, gemme vores mad, rengøre og gøre vores liv lettere hver dag. At spare penge når du køber husholdningsapparater er altid et mål for alle boligejere, der ønsker at få den bedste deal, men også ønsker kvalitet i deres apparatinvesteringer. Her er tips til at spare penge, når du køber apparater til dit hjem.

  • Kig efter ophørte apparater: Mange producenter og apparatforretninger tilbyder rabat på udgåede mærker, modeller og apparatlinjer. For ekstraværdi besøgsapparat butikker, der har gulvmodeller eller tilbyde clearance områder på deres online apparat butikker. Du ville blive overrasket over besparelserne, der tilbydes til ophørte modeller. Sørg for, at fuld garanti og produktionstjenesteindstillinger stadig er til rådighed, inden du køber afviklede modeller.
  • Shop på outlet butikker: På samme måde som afviklede apparater tilbyder udløbsbutikker modeller, som ikke længere er i produktion, samt ridser og knastselektioner eller apparater, som hussejere har returneret, men er i god stand. Overvej at se i dit lokale område for apparatbutik mærker, der tilbyder outlet butikker. De vil normalt være placeret væk fra almindelige indkøbscentre, og de vil normalt stadig holde op til deres garantier og servicemuligheder på de apparater, de sælger. Outlet butikker er en god mulighed for huslejerne!

  • Køb små lokale apparater butikker: Afhængigt af din lokalitet har små apparater, der ejes af en familie eller en lille organisation, en tendens til at have bedre priser end store apparatbutikker. Mange små apparat butikker vil modtage rabatter fra producenten til at sælge ældre modeller og bør overvejes, når man forsøger at spare penge på at købe husholdningsapparater. Du må muligvis besøge flere i dit område for at finde præcis, hvad du leder efter, men de penge, du sparer, kan være stor.

  • Køb rundt i ferien: I mange lande er helligdage det perfekte tidspunkt for boligforbedringsbutikker at sætte apparater til salg. I USA - præsidentens dag, fjerde juli, er Memorial Day og Labor Day store weekender til apparat shopping. Mange vil tilbyde tilbud til køb af apparatet i løbet af ferien og kan tilbyde avancerede incitamenter, hvis de betaler med butikskredit eller kreditkort. I løbet af ferien skal du se i dine aviser og onlineforbedringsbutikannoncer for at se, hvilke tilbud din lokale butik kan have. Tjek også med stormagasiner beliggende i indkøbscentre eller indkøbscentre. De også kan tilbyde ferieappliance tilbud at konkurrere med hjem forbedring butikker at vie for din virksomhed.

At spare penge på husholdningsapparater kan være nemmere end du troede ved hjælp af disse nyttige tips. Fra afviklede produktlinjer til at fange gode tilbud på ferie, er der altid en måde at gemme grøn på til lommen! Inden du går og køber et højt prissat apparat, skal du tjekke internettet, gennemse din lokale avis eller spørge din kollega, hvis de ved noget om husholdningsapparater. Du kan bare spare penge, uden at forsøge!

Freshome læser har du købt husholdningsapparater meget på det seneste? Vi vil gerne vide, hvordan du har fundet nogle tilbud!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar