Sådan sparer du plads med en køkkenø

Listen over ting, der skal være i køkkenet forekommer nogle gange uendelige. Derfor er køkkenmøbler udviklet til at være så klogt praktisk og funktionel. Det eneste problem, der er tilbage, er plads. Køkkenøen opfattes undertiden som en caprice og ikke som et must-have, da det faktisk rent faktisk kan spare plads i stedet for at spilde det.

Først og fremmest kan køkkenøen tilbyde masser af lagerplads. Det kan have en masse hylder, skuffer og rum, hvor du kan gemme dine køkkenredskaber, tallerkener, gryder og pander og så videre. Åbne hylder er blandt de mest pladsbesparende muligheder.

En køkkenø giver dig også mulighed for at spare plads, hvis det fordobles som en bar eller et bord. Og for at gøre det endnu mere praktisk, kan du designe det med en lille udvidelse, så du ikke giver op med værdifuldt lagerplads.

Hvis du vil bruge din køkkenø som en bar, så bliver du nødt til at få en flok barstole. De tager op gulvplads. Løs problemet ved at gemme dem under øen. Du kan også gøre dette med almindelige stole.

MoreINSPIRATION
  • Sådan sparer du plads i køkkenet
  • Kreative måder at spare plads i dit lille køkken
  • Sådan spares plads med dørmonteret opbevaring

Tøj din køkkenø med en vask, og på denne måde behøver du ikke at ofre modrummet andetsteds. Øen kan være din prep-plads, og du får alt du behøver lige der.

Og hvis du har brug for ekstra diskplads, kan din køkkenø udstyre en udtræksforlængelse. Det ville besætte nul gulvplads når det ikke var nødvendigt, og du kan bare trække det ud, når du løber tør for diskplads eller når flere personer bruger køkkenet på samme tid.

Sæt hjul på din køkkenø, så du nemt kan flytte den rundt. På denne måde vil det ikke inkommode dig, når du har travlt med madlavning, plus du kan også bruge den som en mobil bar eller betjeningsvogn. Tag det ind i spisestuen eller tag det udenfor på verandaen.

Selvfølgelig er der også mulighed for at spare plads med en køkkenø, der er meget lille og kompakt. Tage hensyn til køkkenets dimensioner og ledige plads samt din livsstil, inden du beslutter dig for et design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar