Sådan spare tid foråret Rengøring dit hjem

Hver forår når det varmere vejr starter, undskyldningen for at bruge mere tid udendørs og indendørs er altid attraktivt. Selvom virkeligheden er, hvis du forår renser dit hjem nu, vil du have mere tid til at nyde det udendørs og have en sund bevidsthed om dit interiør på samme tid! Forårsrengøring er en opgave, som mange ser frem til, og mange gør det ikke. Den tid det tager at rengøre er normalt øverst på listen over, hvorfor foråret rengøring føles som en byrde snarere end en belønning. Her er tips om, hvordan du sparer tid for at rense dit hjem.

  • Tak et værelse ad gangen: Mens du måske ønsker at afslutte hele dit hjem på en dag, er virkeligheden, at du bliver udtømt, og du vil nok ikke gøre så grundigt i et job som du vil. I stedet lav en tjekliste for hvert værelse, og hvad skal rengøres på forhånd. Tag en weekend og køb alle nødvendige rengøringsmateriel, redskaber og rengøringsmidler, der er nødvendige, og vælg derefter et værelse og start. Træk møbler og støv bagud, samt apparater i køkkenet. Du sparer mere tid på at klare et værelse end at lave lidt i hvert værelse.
  • Glem ikke hvad du ikke kan se: Mens de fleste husrengøring indebærer, hvad du kan se med dine øjne, involverer foråret rengøring også at tackle det, du ikke kan se. Under sengene og bagunderholdningscentrene er et ideelt sted for støv at samle og føje til sæsonbetonede allergier i dit hjem. For at spare tid, hver dag du beboer et værelse, støv bag og under genstande i det rum. Efter en uge ville hele dit hjem være blevet støvet!

  • Behandle dit udvendige hjem som det indre: Når foråret rengøres, tag en tur rundt om dit hjem og se hvad der er indlysende. Fra rydning af snavs fra træer, raking blade og generel oprydning til vask af de ydre vinduer. For at spare tid på udvendige projekter, skal du lave et projekt hver gang du tager ud, eller få mailen. I stedet for at udmande dig selv at rense hele ydersiden af ​​huset, tackle verandaen en dag, indkørslen en anden og vinduerne en anden dag.

  • Gør det sjovt: Siden foråret rengøring er ikke altid på toppen af ​​sjove prioriteter at gøre, overveje at gøre en belønning for dig selv og familiemedlemmer for at rydde op! Lav en tjekliste for hele huset, og deleger job til dine teenagere, ægtefælle og endda småbørn samle legetøj i deres legeplads! Hvis du lægger en belønning som om at få is til bagefter eller gå i biografen, vil du blive overrasket over, hvor hurtigt dit hus kan blive rengjort - uden at du bruger hele måneden til at gøre det.

Forårsrengøring behøver ikke at være tidskrævende og engang brudt op blandt familiemedlemmer og dage, hele huset vil ikke virke så skræmmende som en gang troede. Hvis dit liv er for hektisk, og du ikke har tid nok til at tænke på at rengøre dit hjem grundigt, overvej at have venner og familie til at hjælpe eller endda ansætte en professionel rengøringsservice. En rengøringsservice kan få dit hjem til et højere niveau af renhed, som du kunne opretholde bagefter. Hvorvidt foråret rengøringen vil bane vej for dig til at nyde dig selv udenfor eller endda inde i denne sæson!

Freshome læsere, gør du foråret rent dit hjem? Har du nogen ideer til at føje til listen?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar