Sådan vælges gulvbelægning til et hjemmekontor

Hjem kontorer, i modsætning til andre huslige rum, skal være designet til at arbejde så effektivt som muligt snarere end at favorisere komfort. I en stue eller et soveværelse skal der gives komfort til løvenes andel af designerens opmærksomhed. Imidlertid er evnen til at levere et produktivt arbejdsmiljø, hvad hjemmekontor handler om.

Det er ikke at sige, at æstetiske overvejelser ikke skal tages om bord. Selvom dit hjemmekontor er en del af et andet rum, måske et hjørne af et af dit hjems modtagelsesrum, skal det fungere. Ellers vundet du simpelthen ikke bruge det, og der vil ikke være noget punkt i at have et hjemmekontor overhovedet. Et godt arbejdsområde er nøglen til de fleste hjemmekontorer.

For de fleste af os betyder det et skrivebord, der kan rumme en computer terminal eller to, og tilstrækkelig opbevaringsplads til papirarbejde og andre office essentials. Men overser ikke ordet på et hjemmekontor. Ved at vælge den rigtige gulv, indstiller du den rigtige tone til rummet. De fleste kontorer yder falske gulve, så kabling og service kan gemmes under dem. I de fleste hjemmekontorer er dette for meget, men hvilke gulvsystemer ser godt ud i et hjemligt arbejdsområde samt giver en god base for arbejdet?

Trægulve.

Trægulve har en klassisk appel i mange dele af et hjem og de passer helt sikkert regningen i mange hjemmekontorer. Hvis dit kontor er en del af en udhus, der ligger i haven, er et tømmergulv sandsynligvis den bedste løsning. Tømmer, der viser sit naturlige korn og farvevariationer, tilføjer virkelig personligheden hos et hjemmekontor, især hvis der er mere træ på showet andetsteds. Dette er ideelt, hvis du bruger plads til at møde og underholde klienter. Trægulve, der er konstrueret af laminater, er helt fine i hjemmekontorerne. Du behøver ikke lægge dyre gulvbrædder for at få den rigtige effekt.

Tæppe.

MoreINSPIRATION
  • Sådan indarbejder du farverige gulve i dit hjem
  • Smart Gulv Inspiration For Modtagelse Værelser
  • 20 hverdagslaminatgulve inde i dit hjem

I hjemmet kan tæppet måske synes mere egnet til dit kontor. Tæppe byder på varme og er meget tilgivende, når det kommer til støv, sammenlignet med andre gulvmuligheder. Tæppe gør et kontor føler mere hjemlig, så det passer ikke til alle forretningsaktiviteter, men det kan være meget passende afhængigt af arten af ​​dit arbejde. Tæppefliser er relativt lette at lægge, og du behøver ikke at fylde et rum væg-til-væg med dem for at skabe lidt varme. Hvis du har drejelige sæder, så sørg for, at tæppet du vælger, er slidt, før du køber det til et hjemmekontor.

Perfekt Parket.

Lavet af farvede finer i kontrastfarve, giver parketgulve et strejf af klassen til ethvert hjemmekontor. Gode ​​valg er eg, valnød kirsebær og ahorn. Parketgulve kan rengøres ganske let og er langvarig. Bambus, men ikke rigtigt et træ, er et godt bæredygtigt alternativ, der ser godt ud på et hjemmekontor.

Koncept Beton.

Skummet beton er en slidstærkt no-nonsense tilgang til et hjemmekontor gulv. Moderne betongulve er ikke kedelige grå. De afspejler lys og vil have et varieret antal toner, der endda kan fungere med subtile detaljer. Og det behøver ikke at være gråt, fordi betonen ser godt ud, hvis det også er farvet.

Gulvbeskyttelse.

Kontorsæder og -borde, der skubbes rundt for at omkonfigurere et værelse, vil bære dit gulv ned. Mere holdbare gulve er derfor gunstige. Men hvis du ønsker at beskytte dine gulve lidt mere, så er der masser af måtter, der kan se godt ud, samt bevare livet på dit gulvbelægning.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar