Sådan adskilles zoner Deling af samme gulvplads ved hjælp af maling

Åbne grundplaner giver mange fordele, de mest værdsatte af det hele er, at de visuelt øger et rums rummelighed og giver os mulighed for at få det bedste ud af vores hjem. Stadig at fortælle hinanden de forskellige zoner, der udgør et åbent rum id, ofte vanskeligt uden de sædvanlige vægbarrierer. Men det er, hvad maling er til. Det er en af ​​de mange måder, hvorpå du kan adskille de zoner, der deler den samme grundplan.

Køkkenet og spisestuen deler ofte det samme rum. For at få dem til at føle sig som adskilte mellemrum uden at sætte en væg imellem, er en løsning at tilføje en lille smule karakter til et af de områder med maling. Køkkenet har for eksempel det quirky hjørne, der definerer det.

Den mest almindelige form for åben grundplan kombinerer opholdsstue, spiseplads og køkken. Hver af dem kan skille sig ud med sit eget farvetema. Stuen i dette tilfælde er defineret af den grønne accentvæg, køkkenet har en elegant kombination af hvid og brun og spisepladsen er for det meste hvid.

Opret stærke kontraster ved at bruge maling for at gøre bestemte områder pop. Dette blå køkken er virkelig smukt. Det føles meget lækkert og har en sjov og frisk atmosfære plus det skiller sig virkelig ud i betragtning af den rå grå indretning, der omgiver den.

MoreINSPIRATION
  • Sådan Styles en åben planløsning
  • Sunny Tiny Stueetage Lejlighed Med Kompletterende Udendørs Boareal
  • Fordele og ulemper ved at have en åben grundplan Home

Du behøver ikke en super stor planløsning til at omfatte to eller flere forskellige zoner. For eksempel kan et soveværelse omfatte sovepladsen plus en hyggelig siddeplads eller læsekrog. Du kan bruge forskellige malingfarver til visuelt at adskille mellemrummene.

Hjørnerum som et siddeområde er let at definere ved hjælp af farve. Brug en kombination af to kontrasterende toner til de tilstødende vægge og gentag de samme farver i form af tilbehør og møbler.

På den anden side kan du også bruge lignende farver og nuancer, hvis du ikke vil have kontrasten til at være stærk og også skabe en harmonisk indretning i hele. Vægskabene til stue eller opholdsstue kan være lidt mørkere end resten af ​​rummet.

Og det er ikke engang nødvendigt at male en hel væg en anden farve for at adskille mellemrummene. Hvis din åbent rum stue har en pejs end blot male den del en anden farve.

Du vil sandsynligvis foretrække bløde pastellfarver til soveværelset, så hvis du har et vindueskrog, for eksempel omgiver det med vægge med en farve, der er forskellig fra den, der bruges til resten af ​​væggene og loftet, men stadig findes i den overordnede palet bruges til værelset.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar