Hvordan man åbner hylden i et køkken

Køkkener kan være et af de sværeste værelser at dekorere. De kræver en masse opbevaring og praktiske løsninger, men du vil også have, at de ser godt ud, da folk bruger så meget tid der. Så hvordan finder du en balance mellem praktisk og stil?

Åbne hylder er en mulighed. Det giver dig mulighed for at vise nogle af dine yndlingsgenstande frem for at gemme alt bag skabsdøre. Men det kan være vanskeligt at style, fordi selv en lille uorden kan se sløvt ud. Så her er nogle tips til stil åbne hylder i dit køkken, så det kan se stilfuldt i stedet for sjusket.

Vælg hylder klogt.

Hvis du ikke allerede har åbne hylder oprettet i dit køkken, er størrelsen og opsætningen af ​​dine hylder en af ​​de vigtigste ting at overveje. Du kan lægge enkle hylder direkte på din væg eller købe en standup-enhed med åbne displayområder. Du skal evaluere det plads, du har til rådighed, og overveje de typer af varer, du ønsker på skærmen, så du vil vide, hvad du har plads til, og hvad der vil se bedst ud.

Vælg et tema.

MoreINSPIRATION
  • Tips til Making Open Kitchen Shelving æstetiske og nyttige
  • Tips til stilfuldt strømning, der åbner køkkenhyller
  • Smuk og funktionel opbevaring med køkken åbne hylde ideer

Da emnerne på disse hylder vil blive udstillet for alle at se, er det vigtigt, at de ser godt ud sammen. Så vælg et tema eller et farveskema og kun medtage elementer, der passer til. Dette kan betyde, at du kun vælger hvide retter, dine yndlings antikke genstande, farverige tekopper eller noget andet der vil se godt ud sammen.

Bland typer af varer.

Selvom du har brug for dine varer til at se godt sammen, betyder det ikke, at de alle skal være nøjagtigt de samme. Hvis du vil vise din samling af farverige teacuper, skal du vælge andre genstande fra dit køkken eller resten af ​​dit hjem, der vil gå med disse farver og hjælpe med at tilføje noget variation og interesse for dine hylder.

Opbevares hylder.

Et meget vigtigt aspekt, som nogle mennesker ikke overvejer, er at du skal sørge for, at dine hylder kan forblive i det mindste for det meste lager hele tiden. Du vil ikke have tomme hylder hele tiden, mens du venter på, at opvaskemaskinen er færdig. For at løse dette problem kan du vælge nogle ting, som du måske ikke bruger lige så ofte som andre. Eller du kan bare sørge for, at der er nok stykker på dine hylder, som du kan gøre noget skiftende, når der mangler stykker.

Samlet set er åbne hylder en god måde at tilføje nogle stil og tilføjet opbevaring til dit køkken, men det kræver bare en vis forsigtighed og ekstra planlægning for at få det til at fungere.

Billeder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar