Sådan omdannes en gammel og grim kommode til et show-piece

Masser af mennesker har gamle møbler. Selvom de bliver grimme, vil de stadig ikke smide dem, enten fordi de har en følelsesmæssig forbindelse med det pågældende stykke, fordi de tror, ​​at de måske engang kan genoprette den til sin oprindelige skønhed. Hvis du har en gammel kommode, som du gerne vil transformere her, er hvordan du kunne gøre det.

Først skal du forberede kommode. Det betyder at du skal fjerne al hardware. Vask alt sammen med mild sæbe og vand, så du kan få rip af resten. Nu begynder den sjove del. Vælg en type maling og en farve og kom til arbejde. Hvis du vil gå med den nemme måde, skal du vælge en spray maling. Lad det tørre og gentag om nødvendigt, tørre det hele ned med en klud. Hvis du foretrækker noget mere holdbart, skal du gå med den type pf-maling, der er lavet til udvendige.

Når du er færdig med at male alt, skal du gøre opmærksom på hardware. Rengør dem med en tandbørste. Så bring dem tilbage til livet med en ny finish. Denne særlige kommode havde sort hardware, men det var ikke den bedste farve at gå med sit nye look. Sølv syntes som det perfekte valg. Du kan gøre det samme med andre metaldele som benene f.eks. Når du er færdig sæt håndtagene tilbage, og du har en helt ny kommode. {Fundet på salvagesavvy}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar