Sådan transformeres garagen til et boligareal

Med tiden kan du indse, at du hjemme kunne bruge nogle ekstra boligareal, og hvad gør du så? Løsningen kan være enkel: Skift garagen til et hyggeligt og indbydende opholdsstue. Transformationen er ikke så kompliceret som du tror. Du skal bare bruge et par tips til at hjælpe dig med at starte projektet.

Vurder pladsen og planlæg layoutet.

Først og fremmest skal du få alt ud af garagen og evaluere rummet. Derefter afgøre, hvordan det skal organiseres. Vil det være et helt lukket rum eller en slags indendørs-udendørs område? Hvilken slags møbler skal du medtage? Hvis du vil have en pejs, skal der foretages nogle ændringer, inden du begynder dekorationsprocessen.

Tilføj nogle vinduer.

Normalt har garagen ikke vinduer. Det har en stor dør og ikke mere. Overvej at ændre design og gøre indgangen mindre og tilføje et vindue eller måske en glasvæg. Det er vigtigt at bringe naturligt lys ind, hvis du vil have rummet til at føle sig indbydende.

Udnyt synspunkterne.

MoreINSPIRATION
  • Sådan konverteres en garage til et levende rum
  • Sectional Glass Garage Døre Brugt I Moderne Design
  • Ukonventionelle Hongkong House gør garagen del af det levende rum

Hvis du er heldig nok til at have en garage med smuk udsigt, så skal du drage fordel af det. Du kan enten installere en glasvæg, tilføje nogle vinduer eller få en stor glasdør og sørg for at placere opholdsområdet, så alle kan nyde udsigten.

Tid til at tilføje møblerne.

Når du giver pladsen, skal du prøve at inkludere stykker, der er kompakte og nemme at bevæge sig. På denne måde kan du nemt ændre konfigurationen af ​​rummet, og garagen kan være multifunktionszone. Også beslutte, om du vil have et opholdsområde og intet mere, eller du vil også medtage et spiseplads eller et underholdningsområde. Du kan endda have et lille arbejdsområde.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar