Sådan konverteres din kælder til et ekstra værelse

Kælderområdet er en rigtig skat, da det kan blive alt hvad du vil. Det har potentialet til at blive omdannet til noget: en manhule, et spillerum, et legerum til børnene, et gæstesoveværelse, et vaskerum mv. Det er op til dig at bestemme den bedste måde at gøre det til nytte.

Skift det til en hyggelig stue.

Kældre er faktisk meget hyggelige. De kan ikke have meget naturligt lys, da vinduerne er små eller mangler, men det kan let omdannes til en stue. Det handler om layout og møbler. Medtag varme og behagelige teksturer og undgå mørke farver.

Eller et underholdningsrum.

Forudsat at du allerede har en stue ovenpå, kan kælderen omdannes til en underholdning eller et spillerum. Du kan have et poolbord, et bordtennisbord, en spillekonsol og du kan også medtage en bar.

Brug det som vaskerum.

MoreINSPIRATION
  • Sådan renoveres kælderen og gør den til et venligt rum
  • Mere boligareal og mere plads til familie i en ombygget kælder
  • Sådan transformeres garagen til et boligareal

Ikke alle huse har lyst til at inkludere et separat vaskerum. Men hvis du har en kælder, kan du omdanne den til et vaskerum eller endnu bedre et multifunktionelt rum, hvor du kan arbejde, pakke gaver eller tage sig af andre ting.

Vend den til en manhule.

En anden meget praktisk ide kan være at omdanne kælderen til en manhule. Få en sofa, nogle lænestole, et bord og et stort tv. Hvis der er plads nok, kan du også inkludere et lille køleskab eller en bar.

Et legerum til børnene.

Ungene vil helt sikkert elske at have deres eget rum, hvor de kan lege og have det sjovt med venner. Brug kælderen til det. Mal veggerne en attraktiv farve og sørg for at skabe et munter stemning med dristige farver og sjove former.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar