Hvordan man omdanner et hus til en duplex?

Kan du finde topleks lejligheder særdeles tiltalende? Bliver du i et hus og ønsker at gøre det til et duplex? Nå, hvis det er tilfældet, er det uden tvivl en god beslutning. Duplex lejligheder er simpelthen gode boliger løsninger til familier med ældre børn, der har brug for privat plads eller alene for dem, der ønsker at tilføje en ekstra indtægtskilde som lejebeløb. Du vil være glad for at vide, at omdannelse af et hus til en duplex er ikke en besværlig opgave og kan let håndteres, hvis de relevante faktorer håndteres effektivt. Her er en liste over nyttige tips til at hjælpe dig i opgaven -

Først og fremmest skal du finde ud af, om dit kvarter er dækket under zoneindlæggelsen, hvor huse kan omdannes til tosidige lejligheder. Uanset om du er opmærksom på det eller ej, men politikker er kendt for at være forskellige i hver stat såvel som i hvert kvarter. En god måde at finde ud af om politikken i dit område er at enten tale med den lokale rådgiver eller besøge planlægningswebstedet af din stat.

MoreINSPIRATION
  • Slående Duplex House i Tribeca, New York
  • Sådan renoveres kælderen og gør den til et venligt rum
  • Meget stilfuldt dobbeltsidet med smukt skjulte opbevaringsrum

Når du har kontrolleret politikkerne, skal du bestemme typen af ​​duplex, du ønsker. Der er to typer af duplex lejligheder. Den første type er stort set to separate enheder, der deler en fælles væg, mens den anden type er en lejlighed med opholdsrum i form af to niveauer, kælder og første niveau.

Hvis du ønsker at oprette to separate enheder på samme niveau, der deler en fælles væg, skal du først dele rummet i to lige halvdele. Derudover skal du sikre dig, at de to enheder er udstyret med de grundlæggende hjælpeprogrammer. For eksempel skal begge enheder omfatte faciliteter som et køkken og badeværelse.

På den anden side, hvis du vælger at oprette to boligenheder på to niveauer, skal du grundlæggende oprette et nyt første niveau med komplette forsyningsfaciliteter, som skal gøres tilgængelige via trapper, der fører fra kælderen. Dette er utvivlsomt en masse byggearbejde, og du bliver nødt til at ansætte en professionel indretningsarkitekt for denne opgave.

Det skal nævnes, at mange stater kræver, at duplexlejligheder skal have separate to adresser i stedet for en, og du skal også kontakte de spildevands-, vand- og elvirksomheder for det samme. {Pics from ONG & ONG}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar