Sådan omdannes et lille soveværelse til et omklædningsrum?

Kører kort på skabsplads? Hvorfor presse mange møbler i dit hyggelige soveværelse eller i stuen, når du kan få dit eget omklædningsrum? Det kan nemt gøres, hvis du har et ekstra soveværelse.

Et lille soveværelse er ideel til denne type projekt. Først skal du få alle møblerne ud og forlade rummet tomt. Rens derefter hele rummet og tjek væggene og gulvet for beskadigelse. Om nødvendigt reparer de beskadigede områder. Herefter kan et nyt lag maling gøre underværker. Bare se vidunderligt dette omklædningsrum ser nu ud med de lyse vægge og det lyse trægulv. Den tidligere blå skygge hjalp ikke virkelig årsagen.

MoreINSPIRATION
  • Sådan omdannes et lille soveværelse til et omklædningsrum
  • Sådan omdannes din stue til et soveværelse
  • Sådan tilføjer du Boho-Chic Flair til dit soveværelse med et påklædningsbord

Den bedste del om rummets nye design og layout er, at der er meget lagerplads herinde. Elsk ideen om hylderne placeret over døren, lige under loftet. Det er perfekt til opbevaring og visning af punge og sko, du sparer for en anden sæson.

Bag disse hvide gardiner er der masser af lagerplads. Tøjet går på den ene side, skoene på den anden, og der er også et blandet rum med store hylder og opbevarings kurve til de små genstande. Alt ser så godt ud og rent. Hver lille genstand har sit eget sted derinde.

Der er endda en lille bøjle til tørklæder og hatte og en meget flot smykkeskærm indrammet på væggen. Meget enkel, men meget praktisk. At gemme alt andet bag gardiner gør det muligt for rummet at forblive frisk og luftig uden at se tomt ud. {Fundet på flickr}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar