Sådan opdateres dit barns værelseindretning med deres alder

Ser det ud som om du lige gik og shoppede til en børnehave, og nu vokser din teenager ud af deres seng! Tiden flyver, især når du har børn, og evnen til at holde møbler længere end deres tøj er ofte en udfordring. Kid's room indretning bør være alsidig til at tilpasse sig deres voksende alder, men også sjovt for dem, da de skal leve i rummet. Hvis du kæmper for at prøve at finde møbler, der ikke skal udskiftes hvert år, her er et par tips til at vokse op med dit barn.

  • Alsidighed går langt: En af de nemmeste måder at få dit værelse til at vokse med dit barn er at gøre deres soveværelse alsidigt. Brug bunk og loft senge når børn er yngre, som de vokser, konvertere gulvområdet til skrivebord og stol område. Selv for universitetsstuderende er dette en fantastisk løsning, der giver dig mulighed for at købe et stykke, der er alsidigt i de kommende år. Cabriolet senge, der konverterer fra børnehave cribs til toddler senge og derefter fuld størrelse senge er andre muligheder for at være alsidige og omkostningseffektive.
  • Skift farver med dit barn: En af de nemmeste måder at opdatere dit barns værelse på er med vægfarve. Med en malingskande og en pensel kan ungdommelige børneværelser opdateres med hofte, teenagervennlige farver. Hvis din søns himmelblå rum er for ungdommeligt for ham og hans teenage venner, overveje en moderne taupe eller grønne palette til at modernisere rummet og hans spiritus! Skønheden i vægfarve er dit barn, og du kan hurtigt ændre stemningen i rummet og indretning som du begge ønsker. Koordiner sengetøj, vinduesbehandlinger og områdemåtter for at bringe hele værelset sammen visuelt.

  • Opret alsidige aktivitetsområder: Hvad var engang legetøjskassen og aktivitetsbordet nu erstattet med laptops og iPod docking stations! Andre enkle måder at opdatere dit barns rum på er at oprette aktivitetsområder, der imødekommer deres skiftende interesser og hobbyer. I yngre børns værelser bruger hængende trådsystemer til at hænge skole kunst arbejde. Efterhånden som børn vokser, bliver de til legende opslagstavler og kreative organisationsvægssystemer fra din foretrukne organisationsbutik. Find kreative måder at gemme deres skole- og kunstforsyninger på og tilpasse deres udseende og farve til at koordinere med indretningen, da den ændrer sig.

  • Benyt modulære møbler: I stedet for at købe en komplet soveværelse af børnehave møbler, der skal sælges eller doneres et par år senere, overveje at bruge modulære møbler. Modulære møbler vil gøre det muligt for dig at holde nogle få nøglebøger og bytte andre ud, da barnets behov ændres. For eksempel kan et skrivebordsområde forblive det samme i mange år, mens en seng altid ændres med deres størrelse. Modulære møbler giver dig også mulighed for at blande og matche farver og stilarter for at give rummet et opdateret look uden den kostbare opgradering af at omdanne hele rummet.

Opdatering af dit barns værelser med deres alder blev bare lettere. Se gennem børns organisationskataloger fra populære hjemmøbelproducenter for at få ideer og inspiration til dit hjem. Afhængigt af din livsstil og hvor mange børn der deler et værelse, og deres aldre vil hjælpe med at diktere, hvilke indretningstyper der kan ændres, det nemmeste. For at spare penge, omstille møbler fra andre værelser i hjemmet og male eksisterende møbler for at ændre sig med dit barns alder. Livet er for kort til at sidde fast med samme indretning, og dit barn bliver voksen, før du ved det!

Freshome-læsere deler med os de kreative måder, du kan holde dit børns værelser nogensinde i forandring med deres aldre!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar