Sådan bruger du filialer kreativt - 30 DIY projekter til dit hjem

Vi forsøger konstant at inddrage naturen i vores hjem ved at dyrke planter inde i huset og ved at bruge andre symbolske elementer. Men hvad med noget der er både simpelt og af stor betydning? Nøglen er grene. Du kan bruge dem til en lang række fantastiske DIY projekter som:

Branch hylder og dekorative accenter.

En gren kan også tjene som en stang til at hænge tøj på. Alt du skal gøre er at finde en gren, der er lige uden noduler, hvis det er muligt. Fjern alle de små kviste, det måtte have, og hæng det derefter i din påklædningsrum. {Fundet på seesawdesigns}.

Et meget simpelt projekt kan være at lave en hylde ud af en gren. Du skal bare finde en faldet trægren, rense den og læg den op på væggen, hvor den kan tjene som en hylde. {Fundet på stedet}.

På samme måde kan du have en gren hængende fra loftet og det kan tjene som et hængende sted til hatte, jakker og tøj. {Fundet på storageandglee}.

Her er en anden måde, hvorpå du kan bruge grene til at lave hylder. I dette tilfælde yder filialerne støtte til de faktiske hylder. Alt du skal gøre er at vedhæfte dem til væggen i den rigtige vinkel og højde. {Fundet på decorhacks}.

Du kan også bruge grene i dit badeværelse, hvor du kunne lave en slags stige til at hænge håndklæder på. Du skal blot finde to lange grene og tre af fire mindre og søm dem sammen for at danne håndklædehængeren.

Her er en anden ide: Monter to kroge i loftet, hvor du vil, og hæng derefter en gren fra dem. Grenen kan være støtte til noget andet, du måske vil hænge der. {Fundet på release_new}.

Grener er som regel symbolske, og de kan bruges til at give et kunstnerisk og mere moderne udseende til f.eks. Din indgang. I stedet for at have planter der kan du sætte nogle grene i en planter.

Du kan også bruge grene inde i huset. For eksempel, hvis du kan finde et par store og høje dem, kan du bruge dem til at gøre en af ​​væggene skiller sig ud. Det ville være en meget flot baggrund for spisepladsen.

Du kunne også bruge grene til at skabe et interessant hovedgavl til soveværelset. Hovedgærden vil være mest dekorative og grene vil danne en ramme. Find filialer af forskellig form og størrelse.

Fire små grene kan bruges til at lave en interessant og original ramme. Brug derefter garn og knapper til at lave et net til indersiden af ​​rammen, og du kan binde fotos eller hænge af den.

Hængende en gren fra loftet er en meget god ide, fordi det giver dig mulighed for at spare plads og også for at få tingene ud af vejen. For eksempel er denne dejlige bøjle en rigtig god ide til børnenes værelse.

For soveværelset fandt vi også denne fantastiske idé. Tag et par høje og tynde grene og læg dem mod væggen bag hovedgærdet. Det ser ud som om du har en skov bag sengen, og det vil også give rummet en rolig følelse. {Found on jenloveskev}.

Til badeværelset er en meget enkel og funktionel ide at hænge en gren under kabinettet. Det vil fungere som en håndklæde stang. Det kan også være noget nyttigt for vaskerummet. {Fundet på homeandharmony}.

Borddécor.

En gren kan være et meget kunstnerisk og iøjnefaldende centerpiece til bordet. Det er en moderne idé, og selvfølgelig skal filialen være skulpturel og smuk. Du kan male det til et mere levende udseende. {Found on nyclq}.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man laver smukke gardinstænger ud af trægrene
  • Sådan laver du unikke hjemmetilbehør ved hjælp af trægrener
  • DIY Husholdnings kroge fra Dead Tree Branches

En anden simpel og fin måde at bruge filialer til borddekorere på er at sætte dem i en vase. En gennemsigtig vase lader dig se grene og på den måde ser de mere majestætiske ud.

Her er et projekt, du helt sikkert vil elske. Find et par kviste, skær dem alle samme længde og lim dem en efter en til en glasvase eller et glas. Sæt derefter et lys inde og lyset styres af kvisterne. Det er en god ide for bordets centerpieces. {Found on spearmintdecor}.

For en rustik bordindretning kan du bruge små kviste til at lave en ramme til bordnumrene. Lim dem sammen og læg derefter det trykte papir med det nummer, der er skrevet på det.

En mere moderne bordindretning kan skabes ved at male et par grene. Jo mere interessant formen af ​​filialen jo mere iøjnefaldende centerpiece vil være. Farven kan være fed eller lys for at gøre grene skiller sig ud mere.

Du kan også bruge filialer til at skabe fantastiske borddækker til særlige arrangementer som bryllupper. Denne ene ser for eksempel ud som et miniature træ lavet af grene og blomster.

Gardin stænger.

En lang og skulpturel afdeling kan være en vidunderlig gardinstangsudskiftning. For et endnu smukkere look, prøv hængende gardiner lavet af et meget blødt og delikat materiale for at fremhæve kontrasten. {Fundet på Arbor Abode}.

Trægrenstænger er ikke vanskelige at lave. Den mest udfordrende del er at finde den rigtige gren. Det skal være lige, men også have et spektakulært udseende. For at prøve at kombinere grene for at få det rigtige udseende. {Fundet på oneyounglove}.

Værelseindretning.

Der er mange måder, hvorpå du kreativt kan bruge grene til indretning. for eksempel har dette medierum tre strategisk anbragte grene, der supplerer den moderne vægindretning. {fundet på webstedet}.

En stor hal kan skille sig ud med et fantastisk brændpunkt som denne.Træafdelinger blev brugt til at skabe en moderne indretning. Det er som en trækasse, meget usædvanlig, men også meget kendt på grund af materialerne. {Found on jenea}.

En virkelig smuk gren kan nemt blive et fantastisk brændpunkt i et rum. Monter den på en væg og fremhæv dens skønhed med belysning og baggrundsfarve. {Fundet på webstedet}.

For at gøre spisestuen til et mere underholdende rum kan du få en braches hængende over bordet. Det er en meget enkel dekoration, men det har en stærk visuel virkning. {Fundet på tac}.

Denne hal er virkelig spektakulær. Bare se hvordan fascinerende trægrene er. Deres figurer er fantastiske og belysningen gør dem til at skille sig ud endnu mere. {Fundet på k2}.

Grener er specielt flotte dekorationer til soveværelset, fordi de hjælper med at skabe en meget rolig og afslappet atmosfære, som i midten af ​​naturen. Mal filialerne til et mere moderne udseende. {Billede fra websted}.

Nogle trægrene kan være vidunderlige accentdekorationer til ethvert rum, og hvis deres form er skulpturel og smuk, er det alt hvad du behøver. Lad bare filialerne læne sig på væggene i hjørnerne af rummet. {Fundet på kunstnerisk design}.

Du kan skabe en meget spændende skillevæg mellem køkkenet og stuen ved hjælp af trægrene. Det vil kun være en indretning, og du kan vedhæfte grene til tællerne og skabene. {Fundet på webstedet}.

Dette soveværelse har et meget interessant møbel. Det er et bord, der har trægrene, der går igennem det. Grenene er høje, og bordet giver en stabil støtte til dem. {Fundet på christopherstarkphoto}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar