Sådan bruges Grey succesfuldt i et Stue

Grå er en farve, som mange designere undgår for indenlandske interiører. Brugt uden nogen kreativ pleje, det kan gøre et hjem synes lidt sjovt, snarere som et kontor eller en lufthavnsterminal. Grå kan være en tilgivende farve til at ansætte, da det er godt at gemme pletter og eventuelle ufuldkommenheder med dine vægge eller gulv. Ikke desto mindre kan asy nuancer bringe noget nyt til det indenlandske miljø, hvis det anvendes sparsomt.

Fra dyb skifer til sølvfarvede griser og natursten er der mange toner at vælge imellem. Nøglen til den vellykkede brug af gråt i din stue er at være modig med sin brug uden at overdrive det. Tillad, at grå er hovedtemaet, men sørg for, at der er andre toner, primært hvide, der vil lade det skille sig ud.

Lad dine vægge blive grå.

Hvis du søger at opdatere dit opholdsrums farveskema, er maleri din væggrå det værd at overveje. Lysegrå vil fungere bedst i de fleste typer af stuen. Som med enhver farve, der ikke er så naturligt reflekterende som offwhite eller creme, skal du bruge mange andre elementer, der forhindrer rummet i at se for mørkt ud. Et hvidt sofabord eller hvide bakkede billeder er gode valg. Brug lamper til at kaste lys over dine vægge, så du får en vasket effekt. Marmor ildsteder og spejle vil også hjælpe dig med at få udseendet rigtigt. Vælg dine vinduesrammer, dørlamper og skirtplader i rent hvid. Et hvidt loft er generelt den bedste mulighed for at gå med grå vægge.

Koordineret indretning.

Når du har fået den grå væg til at kigge ned, koordinerer du dine møbler for at fuldføre stuens indretning. Gråets skønhed er, at du ikke behøver at matche den nøjagtige gråton for at koordinere med succes. Vælg en lejlighedsvis stol i en lysere tone, hvis du vil. Alternativt kan du købe en sofa i en dyb kul farve. Begge vil arbejde lige så godt i et gråt rum. Grå tæpper vil også passe godt ind i dit design, men gør ikke over det. Har et par designelementer, der er hvide, for at bryde udseendet. Det er også værd at undgå ud og ud sort.

Mørkegrå og skifer.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man succesfuldt bruger grå i soveværelset
  • Cool Blue Living Room Idéer
  • Sådan bruges grøn vellykket på en gang

Hvis du foretrækker de mørkere gråtoner, der er tættere på sorte, skal du ikke være bange for at bruge dem i en levende rumkontekst. Husk dog, at jo mørkere du går jo mere, du bliver nødt til at afbalancere det med hvide. Hold en mur, eller to, hvide, hvis du vælger mørke grays andre steder. Masser af forsænket belysning er en god ide at holde udseendet frisk. Match dig mørkere grå møbler med en lysere tone. Indstil de mørkere elementer tættest på dit vindue, hvor der er mest lys, for de bedste resultater.

To Tone Touches.

Hvis du kan lide at dekorere dine værelser med to toner, virker grå lige så godt som mere traditionelle farvevalg. Som med andre tvillingtoner, skal du bruge det mørkere element mere sparsomt. De større vægge skal være dem, der er malet med lysere farver. Brug en lysarmatur til at skinne på den mørkere farvede væg.

Grå Baggrund.

Grå tapet ser godt ud i en stue. Vælg noget modigt og unapologisk. Geometriske patters vil fungere godt. Ideelt set har noget, der blandes hvidt, eller i det mindste en meget lys tone med det grå. Hvis du har et forsænket reolområde, kan det være særligt effektivt at bruge grå tapet til linje på bagsiden af ​​det.

Monokrom tilbehør.

Udfyld det grå temaindretning i din stue med et par grå tilbehør. Et grafisk kunstværk hængt over pejsen vil se godt ud, som det vil være en kulskitse. Sæt udseendet med glasvarer og mørk keramik. Tilføj en lampe, eller to, med en grå nuance og en simpel designet montering til det perfekte monokrom tilbehør.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar