Sådan bruger du litterære accenter gennem din boligindretning

Hvert par år er der en tendens, der begynder i hjemmet indretning, der bliver en hæfteklamme af dagens interiør. Literære accenter, eller alfabet og numeriske symboler er overalt i hjemmet indretning! Hvad der plejede at være reserveret til børns værelser og legepladser, tager nu en mere "voksen" appel i interiører. Forskellige størrelser, materialer og applikationer er alle populære, og de kan repræsenteres på utallige måder. Her er forslag til, hvordan man bringer litterære accenter ind i dit hjemindretning.

  • Lækre tekstiler: Monogrammed badehåndklæder, alfabetkastepuder og numeriske tæpper er gode måder at vise din lunefuld side af dit rum på. For yngre værelser bruger neon og pastelfarver til at fremkalde en ungdommelig og legesyg natur til værelset. For et voksen rum, brug tweed og plaid materiale, eller endda læder og ruskind til at formidle modenhed og raffinement.
  • Vægkunst: En af de mest traditionelle måder at vise litterære accenter på er gennem vægkonst. Vi husker alle de traditionelle bogstaver, der er lagt på væggen til vores børn, men hvad med i spisestuen eller i køkkenet? Kreative displays kan indeholde varierende størrelser af bogstaver, der vises på unikke måder. Brev falder ned ad muren, jumbled op eller endda stablet op på den ene side af væggen giver visuel interesse for rummet med det samme. For en unik tilgang, skriv dine familiemedlemmer navne, brug dine initialer, eller vælg tilfældige bogstaver, der ser cool sammen!

  • Unikke metaller: I hjemmebiblioteker, kontorer og studier er der en tendens til at bruge litterære accenter til at fremkalde en traditionel og videnskabelig tilgang til interiøret. Ved brug af pistolmetal, rustfrit stål, træ og jernbogstaver og tal, der bruges som bogslutter, og tilfældig boghylde er almindelige. Hvis du vil medtage dem på dit skrivebord eller pejs mantel, placere dem nær memorabilia du holder kære. Den store del af at bruge disse til din skærm er, at der ikke er nogen designregler, brug så mange eller så lidt som du ønsker.

  • Opbevaring bruger: Fra bogreoler til brug af faktiske bogstaver til visning. Literære accenter kan bruges som indretning eller til praktisk opbevaring på samme tid. Besøg din lokale boligforbedringsbutik for ideer til at opbygge store bogstaver, som kan stå som deres egen bogreoler eller være fastgjort til en væg. Hvis du føler dig smidig, kan du prøve din hånd i forskellige størrelsesnumre og bogstaver lavet af forskellige materialer og male dem i matchende farver til din indvendige paletteplan. Vær kreativ, det er skønheden ved at tilføje litterære accenter i hele dit hjem!

Ville du have troet, at du kunne være så kreativ med bogstaver og tal i dit hjemindretning? Mange hjemmesider og satellit-tv-programmer har flere måder at bruge litterære accenter på. Besøg garage salg for breve fra gamle restauranter, butikker og skiltning for at give en mere eklektisk brug af bogstaver og tal også. Der er et væld af ressourcer derude!

Freshome-læsere, hvordan kan du lide den nye tendens til at tilføje litterære accenter til dit hjem? Har du dem i dit interiør? Vi vil gerne vide, hvordan du viser dem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar