Sådan bruges planter til at forskønne dine udendørsområder

Hvis du forsøger at finde en billig måde at dekorere din veranda på, og har den ekstra fordel af farve og alsidighed, er planterne dit svar. Plantere tilbyder evnen til at blive flyttet eller blive stationær. Hvis dit hjem er et byområde, og du længes efter grønne områder uden for dit vindue eller forhøjet terrasse, kan planterne bringe grønt uden den permanente have eller landskabspleje, som et landsted ville give. Dit hjem kan nyde fordelene ved udendørs planter, og her er tips til at bringe dem til din veranda eller udendørs område.

Billede med tilladelse til restaurationshardware

  • Alsidighed som helst på året: For forstæder eller landdistrikter er luksusen af ​​en gård og plantningsarealer i jorden rigelig. Mens mange lejligheder, condos og bymiljøhuse kan have en fælles udendørs plads eller vindue planter kasser. Afhængig af dit rum skal du bruge planterne til at tilføje grønt og farve med årstidens planter og blade. Hvis du bor i koldere klimaer, skal du vælge kunstige planter eller stedsegrønne planter, der trives året rundt.
  • Tilføjelse af klageadgang: Planters er en glimrende måde at tilføje krummer appellerer til gangbroer, kantsten og indkørsler, der fører op til din veranda. Plantere kan være permanente, lavet af beton, metal eller træ. Plantere, der er bevægelige, kan fremstilles af plast, træ, terrakotta eller ler. Afhængigt af dit geografiske område eller ønsket æstetik vil du hjælpe dig med at bestemme hvilket materiale du foretrækker. Curb appel skal ikke kun omfatte plantning i jorden!

  • Ikke-traditionelle planter: Hvis du har en veranda, der har lodret plads, skal du bruge planter som kan fastgøres til vægge for at fordoble som vægkonst. Succulente planter er meget hjertelige, kræver ikke meget vand og er perfekte til plantager. Ikke-traditionelle planteringsmaskiner kan også være beholdere, som du har omkring dit hjem som pails, flasker, metalbadekar og reparerede husholdningsbeholdere. Vær fantasifulde og vær ikke bange for at bruge din gør det selv kreativitet til at tænke på nye planters materialer.

  • Planters, der gør en erklæring: Overvej at bruge store urner og statelige beholdere til porches, der har brug for stemning, struktur og tilstedeværelse. Især omkring store dæk, lanais og pools, kan store plantere blive omdrejningspunktet! Plant topiaries og mellemstore træer for at bringe visuel interesse for grand entryways og veranda områder. Stately plantere har tendens til at have løv og plantager, der bringer vertikal visuel interesse til et hjem. Brug også plantagere i foyer, og omkring udendørs underholdende rum for at bringe grønne og visuelle "vægge" rundt samtaleområder.

Plantere er en fantastisk mulighed for at give din veranda eller udendørs beboelsesrum en livlig og indbydende stemning. Planters kommer i forskellige størrelser, materialer og højder. Overvej størrelsen og omfanget af din veranda før du køber planter. Ofte vurderer vi under eller over størrelsen af ​​vores udendørs rum og er skuffede over det endelige visuelle resultat. Det samme er tilfældet, når du vælger grønne planter for dine planter. For store eller for små plantninger kan gøre din veranda føles overvældende lille, eller for stor og upersonlig. Planters er alsidige og iøjnefaldende, tilføje nogle til din veranda i dag.

Freshome læserne bruger du plantager i dine udendørs rum? Hvilke kølige og forskellige måder bruger du til at tilføje visuel interesse og farve til din veranda? Vi vil gerne høre dine kommentarer!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar