Sådan opvarmes et spisestue med tekstiler

På trods af at være et rum, hvis navn betyder betjening og forbrug af lækker mad, har spisestuer nogle gange et dårligt ry for at være forældet, stillestående og indelukket. Måske skyldes det, at nogle mennesker har en "formel" spisestue, hvor de holder den sjældne formelle (læs: stressende!) Middagsfest? Jeg er ikke helt sikker. Men fordi de er et sted, man kan samle, komfortabelt, sammen med familie og venner, har spisestuer potentialet (og jeg tror på forpligtelsen) at være æstetiske og indbydende rum. Jeg tror også, at de rigtige tekstiler spiller en stor rolle i et spisestue er varme og appel. Overvej følgende:

En almindelig spisestue kan virke lidt falsk og / eller skarp uden den blødhed og de tekstmæssige elementer, som tekstiler giver, som det er tilfældet med disse stolebetræk. Detaljer som løst rynket stol nederdele resonere med den rustikke chic indretning. Stolen dækker med deres økologiske linned afslappet elegance broen mellem skinnende, hvide hylde keramik og de forstyrrede rustikke møbler.

Koordineret, men ikke matchende, draperier og stole bidrager til at gøre denne spisestue føler sig sammen og indbydende. Mens et valg om at gøre alle stole på samme måde (uanset om det er solidbrunt eller alt fuchsia print) sandsynligvis vil være distraherende kedeligt eller vildt, opstiller polstringens valg her en perfekt balance mellem neutralt og spontant. Desuden tilføjer de lyserøde lodrette striber af disse gardiner højde til rummet og trækker vores øje opad til den dejlige lysekrone.

MoreINSPIRATION
  • 10 stoleomslag, der kan transformere din spisestue
  • Valg af dæksler til beskyttelse og dekoration af dine spisestole
  • Farverige stole - en fantastisk måde at tilføje dynamik til spisestuen

Overdækkede stole, en overdådig sofa, kaste pude og gardiner. Så mange koordinerede tekstiler, ingen af ​​dem er det samme, men alle er neutrale og varme for at få rummet til at føle sig behageligt og indbydende. Hvem vil ikke gerne blive i dette rum efter middagen? Den enkle elegance af hvert tekstil på egen hånd vokser eksponentielt, når det er parret med alle andres blødhed. (Og jeg elsker balancen på industribordet og lysekronen for at holde det stofbelagte rum fra at føle sig for feminint.)

En fancy Hollywood regency stil er særligt æstetisk slående. Luxe lyse vandstolsstolekoordinater med blomstertegningerne, et trellisstof skaber et faux indlagt loftudseende, og rige lilla tæpper i subtile blomstrer fuldender scenen. Med så meget glas og metallisk skinne andetsteds i denne spisestue, hjælper tekstilerne rummet med at føle sig som en kæmpe lyspære, selvom de enkelte stoffer er stand-out og derfor i overensstemmelse med den glamourøse stil generelt.

Virkelig havde dette spiseplads mig ved "buet mursten indgang", men for at tilføje nogle dejlige polstret franske stole og en enorm polstret bænk og en flok friske, lyse kaste puder er som glasur på kagen. Jeg elsker hvordan landets charme blander sig med elegant europæisk stil ... og en dyb, rig persisk tæppe er fundamentet for det hele. For mig er denne eklektiske blanding varm og indbydende og helt perfekt.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar