Sådan opvarmer du din feriebolig med festlig belysning

Hvert år vil ønsket om at dekorere dit hjem til ferien fremkalde en følelse af samvær og tradition. Mens de smukke farver og stemningen i sæsonen er inspirerende, kommer der intet til liv uden tilsætning af inspirerende belysning. Fra juletræet til dit udvendige hjem er feriebelysning grunden til, at dit hjem skinner på ferie. Prøv disse belysningsideer omkring dit hjem denne sæson for at gøre det til en uforglemmelig ferie for dig og dine feriegæster.

  • Sæt scenen:Helligdage handler om at fejre stormen af ​​sæsonen. Fange magien med en scene, der passer til et vidunderland i dit hjem. Festlig belysning på træet med kreative accenter som en lyset fyrretræ på pejsekappen vil bringe øjeblikkelig stemning til ethvert rum. Hvis du har plads, skal du bruge legende præ-litede hjorte og andre dyr til at sætte scenen under dit træ eller pejs. Lys op din foyer og frontindgang med batteridrevne stearinlys for at undgå dangling og stygge ledninger. Lav vinter wonderland vignetter rundt i dit hjem med kreative belysningsforbedringer.

  • Vælg accent belysning for at forbedre: Accentbelysning er et vigtigt aktiv for ethvert feriehus. Uanset om du udsmykker ydersiden af ​​dit hjem, eller du fremhæver festlig indretning, prøv at bruge disse tips til at forbedre med accentlys:
  • String belysning - I dag er snore lys i hver farve under regnbue for at forbedre enhver indretning og have dekorative natur-, dyr, vinter og jul temaer for at forbedre dit hjem.
  • Stearinlys til lyset bordet - Glem ikke feriebordet. Accent lys i form af forlyst krans, votive stearinlys, små lanterne og overhead farverige vedhæng stof nuancer kan gøre et kedeligt spisebord til et festligt ferie brændpunkt.

  • Subtilt lys for stemning:Feriebelysning kan excitere med farverige jagter og blinkende lys til en sjov og mindeværdig ferie for de små, eller det kan bringe minder om let faldende sne og blinkende hvide lys til en intim ferieindsamling. Overvej at bruge hvide lys til subtilitet samt lys. Candlelight kaster sin egen varme og glød, perfekt til en pejs mantel, lanterne placeret på dit dørtrin, eller de traditionelle armaturer placeret uden for i papirposer til at linje dine nabolag gader. For ekstra tekstur varierer højder af stearinlys i orkanlamper og vaser for et sofistikeret touch til en ferieaftensfest.

  • Metalliske overflader giver glitrende forbedringer:Holiday belysning kan også henvise til glitrende og glans af dekorative accenter. Fra sølvfarvede toner, til varme guldfarver, metal og glitter-accenter, der reflekterer lys, er en uventet overraskelse for ferieinteriører. Juletræ ornamenter, votive candleholders, glitrende krans og spray malet grene af naturlig indretning tilføje originalitet til dit hjem. Lav et inspirerende bord med levende blomster, eviggrønne og spejlede krukker fyldt med julvin, tranebær eller ferieblade for at koordinere med din omkringliggende ferieindretning. Tag din pejs mantel fra efteråret til vinteren smukt ved hjælp af disse metalliske inspiration ideer.

Uanset om du fejrer helligdage i en lejlighed med en lejlighed eller en overdådig ejendom, kan feriebelysning gøre ethvert sted føles som hjemme. Festlig belysning kan skabe en vinterlig scene i dit varme ørkenhjem, eller det kan opvarme din blustery fryser loft. Uanset temperaturen udenfor har belysning evnen til at friste dine sanser med hukommelser om ferie, og magten til at starte nye traditioner med din familie. Brug disse ferie belysning ideer, og bringe nogle selvstændige ideer. Tross alt, helligdage kommer kun en gang om året, gør det specielt!

Hvilke kreative ideer har du til belysning af denne højsæson?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar