En guide til brug af neutrale farver i hjemmet

Neutrale toner virker som smukke fundament og unikke accenter til dit hjem. De spænder fra silkeagtigt trækul til romantiske cremer og kan infuse et værelse med sofistikation, traditionelle spiritus eller endda lidt af en posh charme. Selvom et rum fyldt med neutrale kan virke lidt kedeligt, er vi her for at vise dig, hvordan du bruger disse "plain Jane" toner og skaber interesse med deres subtile.

Ifølge Behr er neutrale farver levende, fleksible og klassiske, og skaber rum, der både er rolige og beroligende og varme og energiske. Og definitionen af ​​en neutral er "dem, der ikke falder ind i standardfarvefamilier, der typisk er forbundet med" farvehjulet ". På grund af denne disassociation med klassiske farver er neutraler en måde at understøtte brights, dristige, pasteller og meget mere uden forårsager overvældende problemer eller uoverensstemmelse.

Populære neutraler

Beige er en smuk blanding af de klassiske neutrale toner, grå og brun. Det er subtilt, blødt og virkelig gør et vidunderligt grundlag for ethvert værelse i huset.

Hazy Gray ved, hvordan man blander. Det er en alsidig skygge, der kan skabe et moderne tema, hjælpe med lidt af en romantisk stemning eller fremkalde en afslappende essens med blot et strejf af maling på væggen. {Found on washingtonian}.

Crisp WhiteDet er præcis det, skarpt. Hvis du vil have et værelse, der føles forfriskende og slank, så er det skyggen at vælge. Selvfølgelig er chic hvide også en god måde at komplimentere og accentere et mørkere rum også. {Fundet på dcistudio}.

Chokoladetoner kan være glatte og cremet, ligesom din yndlings candy bar. Hvis du ønsker at skabe et værelse, der omslutter alle, der kommer ind på en varm og hyggelig måde, kan du prøve denne rigere neutral.

Sorteste Sortgør det samme som en skarp hvid, skaber et smukt og rent udseende - men med en meget mere mystisk og dybere etos. Komplimentere lysere værelser og kompensere lysheden eller være modig inden for større rum. {Fundet på coleccionalexandra}.

Beigehar en traditionel appel og lethed, der gør det til et godt valg for familieboliger. Det er et solidt fundament at bygge på og let at blande og matche med.

Trækulfungerer som en mindre hård version af en midnat sort. Det skaber den samme dristighed, men man kan også føle en smule kvindelighed i sin nærhed. {Found on ingridrasmussen}.

Egetræslår ikke helt ud af fedthed som en silkeagtig chokolade tone, men det er heller ikke så let som beige. I stedet passer den ind i zonen som en simpel, klassisk brun, der ved, hvordan man opbygger et hjemligt hjem.

Fordele imod ulemper

Fordele

Alsidighed i tema: Med neutrale toner har du evnen til at dyrke enhver stilgenre i dit hjem. Fra moderne til vintage kan neutrale nuancer bidrage til at skabe den vision.

Mindre stress: Du behøver ikke at være opmærksom på indviklede detaljer og matche farvefarver, hvilket giver lidt stress. I stedet kan neutrale komplimentere alene. Det vil også føle sig mindre travlt i et neutralt overdækket rum.

Altid i stil: Neutrale er altid i stil, fordi de er nødvendige både i mode og indretning. Farver fra farvehjulet, de vil aldrig være tidløse, i stedet strømmer de med tendenser.

Højdepunkter Kunstværk og møbelstykker: Når farver udelades, kan dine billeder stå på egen hånd, og dit møbels design og teksturer sættes i fokus.

Kreativitet i accenter: Du har den alsidighed, som accenting og accessorizing dit hjem med farver efter eget valg. Og det gør det lettere at skifte disse stykker inden for sæsonen og uden at ændre alt i et bestemt rum.

Ulemper

MoreINSPIRATION
  • Neutrale farver i boliginteriør og hvorfor du har brug for dem
  • Et meget lyst og luftigt hjem med jordiske farver og neutral varme
  • Interessante, men neutrale farvepaletter til hjemmet

Mindre Personlig: Det er meget sværere at få en følelse af personlighed og stil, når du dyker ind i et neutralt rum, selvom det er rent og ryddeligt, kan gæsterne måske ikke føle sig superforbundne med dine valg.

Nogle finder det kedeligt: Ligesom mange vil finde et alt gråt værelse, der er afslappende og romantisk, andre kan finde rummet kedeligt og kedeligt. Derfor er det vigtigt at afspille lag og teksturer for at tilføje interesse.

Højdepunkter Blemishes: Når ufuldkommenheder opstår, kan neutrale nuancer gøre dem mere synlige. Skidt på beige gulvtæppet, et kig på en sort væg eller en belastning på den cremefarvede sofa, vil alle virke lidt lysere.

Mangel på lys: Når du beslutter dig for mørkere neutrale, er det vigtigt, at du bruger tid på at tænke på belysning. Du kan få et værelse til at se mørkere og mindre uden de rette måder at lyse rummet igennem hele dagen.

Uden kontrast: Uden en stærk kontrast kan et værelse se på visionært eller detaljeret, som man kan lide, men igen, det er her, hvor mønstre og planlægning kommer i spil.

Bedste stil ideer

Fra at blande alle neutrale til at skabe et monokromatisk tema med din yndlings mest afslappende, er der en uendelig mængde måder at style og skabe et neutralt rum. Lad os tage et kig på 10 af vores favoritter.

Maskulin.

Bland dine dybere neutrale og tyk omkring nogle blandingsmedier og teksturer.Dit hjemmekontor eller soveværelse kunne have en tidløs, maskulin appel med så meget lethed. {Found on darrenpalmer}.

Organisk

Lav en lys, lys og økologisk appel med brug af cremet hvide og beige teksturer. En pop af grøn indeni og du har en helt naturlig overdækket terrasse at nyde. {Fundet på jhinteriordesign}.

dæmpet

Hvis du gerne vil skabe et rum, der er meget blødt uden nogen forretning involveret, skal du gå til et trækul-overdækket rum og derefter bare slappe af lidt.

Raffineret

Tjek dette skarpe og raffinerede soveværelse dækket af lyse og lyse neutrale. Hele rummet blev dyrket omkring et moderne, smarte tema. {Fundet på cornishinteriors}.

Industriel

Det er ret nemt at skabe en industriel følelse, når du bruger neutrale nuancer. Og vores foretrukne måde at udnytte temaet på? Køkkenet, som gør det mere funktionelle og stilfulde sted.

Blandet

Don er ikke bange for at blande begge ender af det neutrale spektrum. Fra browns til grays, de røde stokke sammen for at skabe et blandet, interesseret look også. {Fundet på laraprincedesigns}.

Feminin

Med de rigtige nuancer og accenter kan dit neutrale rum skifte til et feminint berørt, hyggeligt sted at udforske og nyde. Og husk, at brights kan tilføjes med lethed, når du har lagt et farvefrit fundament. {Fundet på beckwithinteriors}.

Moderne

Mørkere neutrale vil altid være et godt valg til at skabe og dyrke et supert smart og moderne rum. Denne spisestue, for eksempel, er simpel men mode-fremad og moderne.

Luksus

Creamy hvide og guld kan komme sammen for at gøre et værelse, der synes meget mere posh og luksuriøst end en skrigende med farver. Tilføj forgyldte accenter og fremhæv de gyldne, neutrale nuancer.

Elektrisk

Don 锟 斤 拷 t glemme at neutrale er den bedste måde at skabe et fundament for ethvert rum. Derefter kan du blive kreativ med accenter fra sommerhus til eklektisk.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar