Hvordan man arbejder med rødt for at skabe levende og elegante decors

Rød er en kraftig og intens farve, så den skal bruges omhyggeligt, fordi den hurtigt kan blive overvældende. Men som en accentfarve er det et vidunderligt valg for ethvert område af huset. Den kan kombineres med hvid til en frisk blanding, eller den kan bruges til at skabe en dramatisk indretning. Disse eksempler fremviser smukke interiør med rød som stjernefarven.

På kontoret.

I et hjemmekontor kan rød bruges som accentfarve for at skabe en mere dynamisk og levende indretning. Dette kontor har for eksempel en stilfuld kombination af rød og hvid. Det er friskt, enkelt og det er meget smukt. De to farver er meget velafbalancerede og klogt brugt i hele rummet. Opmærksomhed på detaljer gør også dette kontor meget smart.

I køkkenet.

I køkkenet kan rød være den slags farve, indretningen har brug for for at blive mere dynamisk, fed og iøjnefaldende. Da rød er en varm og meget stærk farve, gør det i dette tilfælde kun den skarpe finish, at den skiller sig ud mere. Rustfrit stålapparater forbedrer det udseende og skaber en samlet rig og kraftfuld indretning.

I stuen.

En traditionel stue rummer normalt rød som hovedfarve. Denne har for eksempel mange røde accenter i form af et traditionelt tæppe, polstret ottomaner, mønstret sofa, dekorative puder, gardiner og alle de små dekorationer. Farvepaletten indeholder også nogle lyse, varme nuancer til kontrast.

Dette er et moderne opholdsstue, og selvom de anvendte farver ligner dem, der ses i den traditionelle stue, der er præsenteret ovenfor, er indretningen meget anderledes. Alt er simpelt, linjerne og rene og klare og alt det smukt afbalanceret. Rød bruges som accent farve til osmanniske, kunst og gardiner.

I spisestuen.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man arbejder med turkis for at skabe smarte indretninger
  • Minty Interior Decors Showcasing En blød, men livlig look
  • Mørke etager: Et dramatisk og elegant detaljer, der kan tilpasses til et væld af decors

Spisestuen er et meget fleksibelt rum. Afhængigt af atmosfæren, du forsøger at oprette, kan rød bruges på mange forskellige måder. I dette tilfælde er rød for eksempel blevet hovedfarven. Spisestuen har røde vægge, rødt loft og røde gardiner, og det gør hele værelset til at virke meget dramatisk og farverigt. Det kan være et interessant valg for en fed moderne indretning eller en romantisk atmosfære.

I soveværelset.

I betragtning af at soveværelset er et rum, der skal føle sig rolig og afslappet, er rød ikke den bedste farve, der skal bruges til indretningen. Men et strejf af rødt i form af en accentvægge, nogle accent puder eller dekorationer kunne være en meget god ide. Dette soveværelse har et meget smukt afbalanceret interiør.

På badeværelset.

Badeværelset er et rum, der er ret vanskeligt at dekorere, på trods af at det ikke får den opmærksomhed, den fortjener under designprocessen. Hvis du ønsker at gøre dit badeværelse pop lidt, kan du bruge rød som en accentfarve. Dette badeværelse har røde vægge, der i modsætning til det hvide loft, gulve og møbler skaber et stilfuldt udseende.

Indgangen.

Velkommen dine gæster med begejstring og få din indgang til at skille sig ud. Brug levende farver og rige mønstre. Rød er et vidunderligt valg. For eksempel har denne indgang en asiatisk inspireret indretning, og de røde accenter er meget kraftfulde. Det er en simpel måde at skabe et stærkt første indtryk for dine gæster på.

Uden for.

Du kan gøre dit hjem poppe lidt og skille sig ud, selv før dine gæster går ind. For eksempel, hvis du foretrækker noget simpelt, men det stadig er slående og stilfuldt, kan du vælge en fed rød dørramme, der vil kontrastere med den minimalistiske facade. Det vil være et simpelt men meget stærkt fokuspunkt for alle at se.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar