Hybrid arbejdsplads og konsolbord af Margaux Keller

Enkel, funktionel og pladsbesparende, Le Scriban er et meget genialt møbel designet til alle slags rum. I betragtning af dens størrelse og design er den særlig nyttig i små områder. En lille lejlighed kunne helt sikkert drage fordel af et så smart møbel.Le Scriban blev designet af Marseille baseret ung designer Margaux Keller. Det er et meget interessant møbel med et simpelt og alsidigt design. Den har små dimensioner, men det forhindrer det ikke i at være funktionelt og giver masser af lagerplads.

Le Scriban er et hybridmøbel, der kan fungere som arbejdsplads, skrivebord, konsolbord eller displayenhed. Det er enkelt og alsidigt design gør det nemt at integrere i næsten enhver form for indretning. Du kan bruge det i soveværelset, i stuen, hjemmekontoret og i grunden andre steder har du lidt ledig plads.

MoreINSPIRATION
  • Enkel og praktisk konsol skrivebord
  • Praktisk og alsidig go-cart chartreuse skrivebord
  • Minimalistisk og multifunktionelt bord / konsolbord

Dette geniale møbel har en praktisk bordplade / tov hviler på kun to fod, placeret i fronten. Bagsiden af ​​enheden bruger væggen som støtte. Du kan placere den mod væggen eller en anden overflade, der kan tjene som støtte. Le Scriban er lavet af massivt egetræ og har en naturlig olieret finish. Toppen har også et praktisk opbevaringsrum med flere rum. Disse kan bruges til at gemme dokumenter, kontorartikler, til at vise billeder og andre genstande. Alt er fuldt synligt og let at nå.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar