Ideelt hjem i Belmont af Zo 2 Arkitektur

De fleste mennesker drømmer om at have et åbent rumhus og et spektakulært miljø på samme tid, men ikke alle lykkes at gøre sin drøm til virkelighed. En af de heldige personer er ejeren af ​​et drømmehus i Belmont-sur-Lausanne i Schweiz under underskriften Zo2 arkitektur, den slags hjem, der kombinerer naturens kærlighed med den til moderne, åbne rum.

Hvis udefra bygningen i sig selv ikke har noget spektakulært, er indersiden økologisk, stilfuld, med højt til loftet og brede ruder, der maksimerer den fantastiske udsigt over Genevesøen. Bygningen er en trækonstruktion med økologiske standarder, store skydedøre og åbne terrasser, hvilket resulterer i tre loftslejligheder i perfekt harmoni med omgivelserne takket være brugen af ​​naturlige materialer.

MoreINSPIRATION
  • Et ideelt skandinavisk sommerhus
  • Melbourne Dream Contemporary Home af dKO Architecture
  • Spektakulær arkitektur af Chenchow Little Architects

Interiøret beviser ejernes kærlighed til detaljer og design. Køkkenet er for eksempel perfekt i dets hvidhed, enkelhed og modernitet; de brede glasvinduer giver indtryk af et bredere rum og skaber en behagelig atmosfære. Bogreoler er perfekte i deres enkelhed og afslører ejerens personlighed.

Alle værelser har enkle, moderne møbler og uanset hvor du er, har du den behagelige følelse af at være i et åbent rum, der tilbyder alt hvad du måske vil have, fra det største møbelstykke til mindste detalje. De varme nuancer eller stærke farver definerer stemningen og får dig til at føle sig godt tilpas, lyset og det åbne rum føles bidrage til den drømme atmosfære, at hvert hjørne står for. Det er helt sikkert den slags hjem, alle vil have!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar