De nyeste stilfulde designs til 2018 fra IDS Toronto

Som et af årets første designshows er IDS Toronto ivrigt afventer for sit indblik i designtrendene og teknologierne, der vil være blandt højdepunkterne for det kommende år. 2018-showet var ingen undtagelse, og Homedit fandt masser af flotte nye produkter og designs til at gøre dit hjem mere stilfuldt og behageligt - fra små fabrikanter til innovative udgaver fra store mærker. Her er 24 af vores foretrukne fund og sjove ting fra IDS 2018.

Årligt kommer nogle fantastiske kreative sind op med en selvfølgelig og kunstnerisk installation. 2018-udstillingen "Hvor Bright er vor Fremtid" bestod af trælignende armaturer, der blev trykt med en taktil overflade, der reagerede på berøring og overførte resultaterne til skærmen foran. I stedet for træer følte vi at disse havde en antropomorf eller ikke fremmed aura til dem. Uanset hvad det var, var det en meget kunstnerisk behandling af AI, mennesker og vores følelser om fremtiden.

Mens vi virkelig elskede den bløde nye maling fra Benjamin Moore i denne fantastiske blågrå skygge, var flise pejsen den rigtige stjerne. Et langt stykke fra standard mantel og pejs parring, dette design gør kaminen røgområde til et spektakulært fokuspunkt. Den fritstående pejs gør flammerne til brændpunktet - og skaber et glimrende sted at skabe en candlescape til, når du vil have stemning uden brølende ild. Vægfarven er Benjamin Moore Century, en samling en småbatchmaling i 75 farver, der har en soft touch mat finish. Det føles meget som en læderhandske!

Lev2 Moderne Millwork, som er et hele-kvinde millwork-team dedikeret til skræddersyet hjemmedesign, præsenterede en hel lille lejlighed udført i en række smarte stilarter. Midt på denne væg bag fjernsynet er et tilpasset arrangement af genvundet træ, der fungerer som et fokuspunkt i rummet. De elegante indbyggere på begge sider er en kontrast til det blandede træ, der tilføjer interesse og en god dosis personlighed til rummet.

Vinyl elskere vil helt sikkert have det næste stykke i deres stuer, uanset om de er små mellemrum eller ej. En nylig stigning i registreringenes popularitet har ført til, at mange mennesker har forladt deres samlinger eller begynder at kæmpe butikker og eBay for vintage vinyl. Optagelserne, drejeskiven og højttalere har tendens til at tage meget plads, men Style Garage har svaret med dette skrivebord, der har en drejeskive samt digitale komponenter. Så vend nu dine rekorder eller skru op Spotify!

Endnu engang i år var der luksuriøse gulvbelægninger aplenty. Amala Carpets debuterede sin nye serie af luksuriøse, men budgetmæssigt venlige himalayanske fåruldsdæk. Tæpperne er reversible, med nogle af dem med to meget forskellige udseende. En ny håndvævteknik har forkortet produktionstiden og gjort kvaliteten af ​​gulvbelægningen mere tilgængelig. Farverne og teksturerne er usædvanlige, og vi troede, at de var mere interessante end de sædvanlige uldtæppet.

Gadekunst har lavet vej i design i nogen tid, og nu ser vi det i tæpper. Jan Kaths nyeste feature farver, geometrier og tekster forbundet med graffiti og street art. Vi vil gerne se dette i en eklektisk. Moderne eller industrielt stil værelse - eller endda et kontor for en meget kreativ person! Stil- og produktionstraditionen er selv en eklektisk kombination: Tidshærdede vævningsmetoder i de antikke tæppeproducerende hovedstæder i verden bruges til at skabe disse moderne designs.

Blandt alle trægulve muligheder fandt vi et interessant produkt kaldet Curv8 ved Bolefloor. Under tagline er livet ikke en lige linje, "sælger firmaet gulvbelægning med smukke, bølgende planker. Brædderne er lange og brede og kommer i otte forskellige former. Gulvene er oprettet for at tilpasse et rum og installeres som et puslespil - undtagen med eksplicitte anvisninger! Det færdige gulv har et mere naturligt udseende og får dig til at tro, at plankerne blev skåret direkte fra træstammer.

Skjult køkken med deres slanke kabinet, der er uden knapper og håndtag, er stadig trending, men denne fra Biefbi havde en varmere følelse end de fleste. Den gyldne finish på skabene over vasken og blød men funktionel belysning under kabinettet forhindrer det ellers overvejende hvide design at være koldt. Små berøringer som fåreskind kastes på skråstængerne med vinklet metal holder blødet blødt. Alt i alt er det moderne, elegant og indbydende.

En helt anden køkkenstil - og en rigtig sjov en - er dette grønne og hvide design fra Monogram. Mørkegrønne skabe og honningkagefliser omkring pizzaovnen er en fantastisk blanding med den større hvide flise søn muren. Sjov dukker rødt op i rummet og nikker til Italien. Selv om denne blev bygget til demonstrationer, er det store antal afføring, den buede tæller med siddepladser af pizzaovnen en ideel ide til familien også. Med hele arbejdsområdet er dette virkelig en familie kok køkken.

Et stort spisebord er afgørende, og dette er virkelig en anden type levende kantplade. Bordet er lavet af Lussier og har en udskæring, som designeren sagde var næsten smertefuldt at gøre i dette smukke stykke træ. Suspended under hullet er en gryde støtte, så det ser ud til, at træet faktisk spirer vækst. Benens ben er et unikt design, og stoleene er også Lussier originaler.

Repurposing og genanvendelse forbliver en stærk trend, og disse vin opbevaring sager af Boites de la Paix. Virksomheden scorer det nordamerikanske kontinent for autentiske amerikanske hær ammunition kasser fra 1960'erne og 1970'erne, som de konverterer til disse fantastiske opbevarings- og displaykasser. På IDS lancerede de også vægbjælkeversionen, vist her til venstre. Et begrænset antal ammunitionskasser forbliver, så de resulterende vinbeholdere er også begrænsede i antal. Uanset om det er en vidunderlig bevarelse af historien, da de alle bærer noget mærke af deres historie, som f.eks. Produktionsproduktionens alder. Desværre blev kasserne regelmæssigt slettet og ødelagt før denne "redningsmission".

Det er altid sjovt at gennemgå de nye badeværelser, fordi vi altid drømmer om et mere effektivt og luksuriøst rum til et af de mest vigtige værelser i hjemmet. For nylig har DXV-badeværelsesdesign givet os et godt tilfælde af misundelse, og i år var der ingen undtagelse. Deres badeværelsesø er en fantastisk ide for dem, der har plads nok til et stort badeværelse. Den ene side er bassinet og den anden er en makeup forfængelighed med masser af skuffer og mere end nok plads til alle de nødvendige hudpleje. Dette er så stilfuldt, det ville gøre klare om morgenen en dejlig oplevelse!

Valgmuligheder for badekar uden for æsken af ​​basishvid bliver mere talrige, og dette design fra Fleurco er ret sjovt. Selv om den har en print, så markerer designene sort og hvidt, hvilket gør det muligt at kombinere det med et farveskema, du måske har i tankerne.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuldt badeværelsesdesign fra Delpha
  • 10 Hot Pejs Designs
  • 10 Moderne Barstolsdesign til et stilfuldt køkken

Nogle af de nyeste kraner, især til køkkenet, fokuserer på teknologi, men denne fra Fortis sætter fokus på vandet. Perfekt til et kraftrum eller et gæstebadeværelse, er det bumbling vand, der fylder søjlen, inden det lukker gennem den gennemgående spire, meget underholdende. (Vi så længe på.) Kaldet til Uffizi, vi ville være enige om, at det er et kunstværk til dit badeværelse.

Designet som et flydende natbord, ville Buoy To by Kroft også være fantastisk på mange andre steder i hjemmet. Det håndlavede stykke har en massiv træ skuffe og omfatter integrerede skuffetræk og en kanal til ledningsstyring. Dette kunne også være en stor væghylde på en lille indtastnings måde for at slippe nøgler og mail.

I Studio North-delen af ​​IDS, der er afsat til små beslutningstagere og prototyper, blev vi straks henledt til samlingen af ​​vedhæng i kabinen ved Decimal. Virksomheden, der er baseret i Vancouver og Mexico City, arbejder med designere over hele kloden for at producere deres 3D-printbelysning. Forskellige fra andre typer 3D-udskrivning, du måske har set, bruger denne type nylonpulver og lasere. Desimal skabte også en integreret LED-base, der passer til alle deres armaturer, hvilket betyder at du kan bytte dem ud meget nemt.

Vi var allerede store fans af Hollis + Morris, hvis booth var fuld af nye designs. Specielt henvist til væglamper for sent, var disse seksidede i forskellige størrelser en favorit. Den bløde glød, der kommer fra disse armaturer, er glædeligt, og de udstikker nok lys til at være meget funktionelle. Vi planlægger allerede en ganginstallation.

Et andet eksempel på kreativ skulpturel belysning er disse Halo lys fra Matthew McCormick Studio. Modulsystemet af forskellige størrelser kan være Hund, som du vil, og omdanne dem til et arrangement, der virkelig er mere af en hængende kunstinstallation. Det vertikale stykke hardware kan færdiggøres i messing, kobber, nikkel eller 24 karat guld.

Ved at vende tilbage til soveværelset fandt vi dette flotte bed design fra Huppe. Den lave seng har en polstret platform - ikke mere bruised shins - og et polstret hovedgærde med en vandret tuft. Lav natbord fuldføre sættet. Dette er en meget alsidig stil, der passer til ethvert familiemedlem. Huppe har eksisteret siden 1960'erne, men bliver kendt i Canada som et godt alternativ til europæisk import.

Spare plads kan være en stor bekymring for nogle boligejere, især dette i bymæssige omgivelser. Utroligt, de næste to billeder er det samme stole design af Frevent Design. Med en metalbøjle svinger den lave, vinklede stol i rammen for at blive en mere kantet bar højde spisestue! Vi troede det ikke, før vi så det selv. Polstret i læder, det er meget behageligt og yderst funktionelt.

Taler om stole, denne fra Mobilia ser meget stilfuld og komfortabel ud. Selvom det mangler arme, er det perfekt til at snuggle i at læse eller have en samtale. Det udformede design er alsidigt, og kanalen tufted sædet er et moderne touch.

Dette par fra Monte Home Collection kan holde sig selv mod ethvert europæisk mærke. Polstret i italiensk uld og læder, de svingbare lænestole er super stilfulde og komfortable. Mitchell stolens to-tone design er karakteristisk. selv om den også er tilgængelig polstret i et enkelt materiale.

Hvem elsker ikke en stor gyngestol? Dette design er Wye Rocking stol fra objekter og ideer. Kurverne blev inspireret af Wye Marsh i det sydlige Ontario, og er en direkte kontakt til den sædvanlige kvadratiske stol, der er fastgjort til rockere. Det buede træ design er særligt attraktivt, og det senere slingesæde er indbydende. Det er en blødere, mere moderne version af en klassisk stol.

IDS har pejs muligheder i vid udstrækning, men en der stod ud var den nye model fra Ortal. Pejsen kan bruges indenfor eller ud og kan integreres med ethvert barnedæksel.Det ville være en perfekt, vedligeholdelse pejs til terrassen, og en lige så hyggelig ting at have i en stue eller soveværelse i den lange kolde vintersæson. Muligheden for at integrere den med dine egne vægmaterialer er også meget alsidig til at designe et rum.

Og når det gælder udendørs, har denne nye samling fra Ard Outdoor en metalramme, der er vævet med et polstret rør. Dette er især visuelt interessant, men også ekstra behagelig. Den klumpede vævede stil minder os om rotting og chunky knotting på samme tid. Uanset hvad du synes er det, det er virkelig stilfuldt nyt design til terrassen eller dæk til sommeren, hvilket forhåbentlig er lige rundt om hjørnet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar