15 DIY Ikea Lack Table Makeovers Du kan prøve derhjemme

Vores entusiasme for DIY-projekter, der involverer Ikea-produkter, førte os til at udforske lidt mere alsidigheden af ​​Ikea Lack Table. Der er faktisk en hel serie med det samme, og det indeholder en tv-enhed, sofabord, sidebord og nogle væghyller. I dag fokuserer vi kun på borde og forsøger at finde måder at integrere dem i geniale projekter.

Lad os starte med en simpel omdannelse. Til dette projekt kan du bruge enten et Lack eller et Hemnes bord, der er begge Ikea sofabord. Få nogle træplader og skære dem til størrelse, så du kan lave en bordplade. Stain dem og måle midten af ​​bordet, så du ved, hvor du skal placere det første bræt. Klip hver ende ned og tilføj de andre på samme måde. Lim og skru alle brædder, drej bordet på hovedet og læg noget tungt på midten. Lad det sidde natten over, tilføj flere skruer i midten af ​​hvert bord, men på undersiden, så du ikke kan se dem. {Fundet på thecreativemom}.

Dette er et meget lignende projekt og en fantastisk måde at give dit almindelige sofabord et rustikt udseende med en forvitret grå træplade. Design og finish går særligt godt med kystindretningen, men du kan stort set matche dette stykke med alle mulige interiører. {Found on centsationalgirl}.

Trinnene til at skabe noget som dette er ret enkle. Først skal du få et Lack Ikea sofabord og samle det. Så få nogle træ og skære brædderne i størrelse. Stain dem med din yndlingsfarve. Mål forsigtigt pladerne og læg dem oven på bordet, så de sidder jævnt. Du kan efterlade nogle huller mellem dem, hvis du kan lide udseendet. Så negle ned ad brædderne, og det er stort set det. {Fundet på weekenderwife}.

Du kan lave den samme type projekt med Ikea Lack sideborde. Du kan endda få to af dem til at bruge som et par. For et bord har du brug for en 3 ¼ "bred bord, fire 4 9/16" brede brædder og nogle negle eller skruer. Brug borde i stuen, som et bord til børnene eller det andet du vil. {Found on simplylkj}.

Ikea Lack sofabord er ekstremt alsidige og de kan endda ændre funktion, hvis du ønsker et sådant projekt. For eksempel kan du slå sådan et bord i en behagelig tufted osmannisk. Det kan være nødvendigt at skære benene lidt for at gøre dem kortere. Brug derefter skum og stof til at skabe den hyggelige sædepude og fastgør den til bordet. {Fundet på amusingmj}.

Der er mere end en måde at give dette sofabord et nyt udseende. Så hvad med at tilføje nogle midten af ​​århundredets charme til mixen? Til dette projekt behøver du kun at bruge toppen af ​​tabellen Mangler. Du skal også finde nogle tilspidsede ben til at bruge med det. Så grundigt installere benene og sørg for, at de er symmetriske og stabile. {Fundet på triplemaxtons}.

Hvis du har noget ekstra tapet, eller hvis du bare ser udseendet, er en interessant ide at dække toppen af ​​sofabordet med tapet og måske endda koordinere med dit loft eller accentvæg. Det er en simpel og billig opgradering og en fantastisk måde at forynge et gammelt bord med vandpletter på det. {Fundet på livingprettyblog}.

MoreINSPIRATION
  • DIY Projekter Med IKEA Bordtabellen
  • Enkelt IKEA Trolsta bord blev til en vintagepouf
  • Playful IKEA Kids 'Borddesign og måder at forbedre dem på

Men nok med kaffebordene. Lad os også kigge på nogle projekter, der involverer Lack sidebordet. En meget interessant ide er at dække toppen af ​​bordet med pennies. Til projektet har du brug for træstøbning, sort maling, en billedrammemontering, forstærket glas og omkring 621 centimeter. Det er ikke et hurtigt projekt, men hvis du har tid og tålmodighed, gå til det. {Fundet på ikeahackers}.

På den anden side, hvis du vil have noget rigtig enkelt og nemt at lave, prøv dette projekt. Du har brug for et par manglende sideborde og 16 messinghjørner. Du kan også gøre dette til kun ét bord. Hele ideen er at trykke på messingelementerne i tabellernes udvendige hjørner. Dette omfatter toppe og ben. {Fundet på littlegreennotebook}.

Hvis du vil, kan du anvende den samme idé, der tidligere blev beskrevet i forbindelse med kaffeborde, til et tab ved siden af ​​tabellen. Vi taler om en tapet top og her er et eksempel med et lignende udseende. Bordpladen var dækket med marmoreret papir, og det ser rigtig smukt ud. {Fundet på sketch42blog}.

Eller i stedet for at dekorere toppen kan du give kanterne en makeover. For eksempel dække dem med mønstret tape. Du kan vælge hvilken som helst farve, mønster og kombination af farver, du vil have for at matche sidebordet til andre elementer i rummet som f.eks. Stole. {Fundet på twoinspiredesign}.

Til rustik eller traditionelt udseende kan du bruge gitter. Det kan være nødvendigt at skære hvert stykke i størrelse med en sav, så det vil tage et stykke tid. Du kan også plette hele bordet for at matche den nye top og bund, da du også vil tilføje en nederste hylde. Og for at gøre tingene endnu mere interessante, tilføj også hjul. {Found on graceandjoygirl}.

Sådan kan du genoplive et gammelt og grimt Lask-sidebord. Du har brug for noget rgay og hvid maling, skum børster, mørk voks og nogle træplader til toppen. Start med at male træet grå og så børste på den mørke voks. Brug trælim til at fastgøre brædderne til toppen af ​​bordet (efter at du har malet den hvid). {Fundet på lollyjane}.

Lad os gå videre til noget lidt mere glamourøst.Her er hvad du har brug for til dette projekt: Polstring negle, plet-proof stof, spray klæbemiddel, en blød hegn og selvfølgelig bordet. Skær stoffet ud, så det dækker toppen af ​​toppen. For at gøre dette skal du vende bordet og spore omridset. Tilsæt neglehovedbeklædningen, og dækk helt dækket af stoffet med klæbemiddel. Juster stoffet med hjørnerne og fjern eventuelle luftbobler. {Fundet på dejligind}.

Og hvis du vil have noget mere fancy, så tag et kig på dette smarte bord med en top, der tændes. Til dette projekt har du brug for et manglende bord, et ark skræddersyet frostet glas, LED julelygter, dobbeltsidet skumtape, elektrisk kabel og nogle stik og kontakter. Skær bordet med en papirkniv og indsæt kablet, lys og alt andet. Derefter forbindes ledningerne, test det hele og bånd ned ledningerne. Sæt derefter skumtape over glasset og fastgør det til bordet. {Fundet på instrukser}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar