18 måder at hakke på IKEA Spice Racks

Det ydmyge IKEA spice rack kan se simpelt og beskedent, men bag det lige fremadrettede design, hvis du ser med åbent sind, finder du mange geniale hemmeligheder. Vi taler om alle de kreative måder, hvorpå du kan omfordele dette stykke og alle de hacks der drejer sig om det.

Test Tube Spice Rack

Selvom du vælger at holde sin funktionalitet intakt, kan du stadig gøre et IKEA krydderi rack se mere interessant ved at bruge tavle maling på væggen bagved at mærke alle de forskellige krydderier.

Tag krydderestativerne ind i badeværelset, hvor du kan montere dem på væggen ved siden af ​​dit spejl og bruge dem som opbevaring til alle dine hår styling og makeupprodukter.

Eller drej krydderestativet på hovedet og omdanner det til en tøjhængende stang. En simpel og nyttig ide at anvende, når du indretter indgangen, soveværelset eller børnenes værelse. {Fundet på piperandpoppies}.

Disse IKEA spice racks har de perfekte dimensioner til at holde alle dine washi tape eller bånd ruller organiseret. Så sæt dem i god brug og opbyg et brugerdefineret lagringssystem. {Fundet på 7layerstudio}.

Brug et spice rack som en håndklæde stang på badeværelset. Sikker på, du kunne bruge en faktisk håndklæde stænger, men det ville ikke komme med den lille hylde på toppen.

Installer en eller to af disse krydderestativer på din baby skiftestation for at organisere og opbevare alle babyservietter, lotioner og andre forsyninger, du har brug for. {Fundet på ikeahackers}.

Malte krydderestativerne en fed farve for at gå med børnenes værelseindretning og gøre dem til bogreoler. De er gode til opbevaring og visning af farvebøger og andre små ting. {Fundet på ababyonboard}.

Sørg for at installere hylderne et sted hvor børnene nemt kan nå dem. Du kan organisere deres bøger efter type, størrelse eller hvad du vil. {Found on wonderfuljoyahead}.

MoreINSPIRATION
  • DIY Smykker Holder ud af Spice Rack - IKEA Hack
  • 5 stilfulde måder at bruge vinstativ på
  • 5 alternative måder at bruge magasin rack på

Vend krydderestativet på hovedet, så du kan omdanne det til en tøjhængestang og gøre dette til en station, hvor børnene kan gemme rygsæk og ensartet, når de kommer hjem fra skolen.

Omdanne et par af disse krydderestativer til bogreoler til dit læserhjørne. Monter dem på væggen for at spare gulvplads og installer dem, hvor du vil. {Found on projectnursery}.

Har du brug for en praktisk og nem måde at organisere dine halskæder på? Brug IKEA spice rack. Det vil endda give dig en lille hylde til visning af et indrammet billede, små dekorationer og andre ting.

Et par IKEA spice racks kunne kombineres som dette. Tag to læderbælter og brug dem til at fastgøre stativene sammen. Den øverste kan være en hylde, og den på bunden kan være en opbevaringshylde til planter, vaser osv.

Generelt er disse krydderestativer ideelle til opbevaring og tilrettelæggelse af små samlinger, såsom dine neglelakflasker. Men først gør stativene mere attraktive ved at male dem. {Found on thismomsgonnasnap}.

Hvis du klapper racket på hovedet, har du både en hylde og et magasin rack kombineret til et enkelt og praktisk design.

Byg et legekøkken til din datter, men glem ikke at medtage opbevaring. Det kan ikke være et egentligt voksen køkken, men det har stadig brug for krydderier og alt andet. {Found on lilblueboo}.

Sikker på, at disse krydderestativer kun kan holde to eller tre bøger, men det er faktisk perfekt, da børnenes bøger er så søde og farverige. Plus, det er lettere for dem at finde den, de vil have på denne måde. {Found on lalalovelythings}.

Til indgangen skal du tilføje et par kroge til undersiden af ​​et IKEA spice rack, så du kan organisere dine nøgler og andre ejendele. Opbevar handsker, solbriller og andre små ting på toppen. {Fundet på ikeahackers}.

Sæt en eller to af disse krydderestativer i børnehaven ved siden af ​​gyngestolen og gør dette til det perfekte sted til historien. {Found on jenniferbishopdesign}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar