Friske indtryk og højdepunkter fra 2017 IMM Köln Møbelmesse

At være den første begivenhed fokuseret på indretning i år, IMM Köln sætter tendenserne og viser os de anvisninger, der skal følges inden for sektoren af ​​møbler og indretning. IMM 2017-højdepunkterne giver os en god mulighed for at få et glimt på de nyeste innovationer og ideer, der vil definere dette års tendenser og finde friske designs til enhver stil, hvert værelse og ethvert behov. Efter IDS Toronto vi er tilbage med nyheder fra IMM Köln og vi kan ikke vente med at dække også Maison & Objet Paris højdepunkter.

IMM, verdens vigtigste møbelmesse, var en stor succes i år og nåede et rekordantal besøgende (150.000). I år blev arrangementet gengivet parallelt med en anden stor messe, LivingKitchen, hvor mere end 200 udstillere fra 21 lande viste os alle de nyeste forbedringer inden for dette særlige interiørområde. Vi besøgte begge messer, og vi er klar til at vise dig alle højdepunkterne og de seneste trends. Den næste IMM Köln-udgave finder sted fra den 15. til den 21. januar i 2018, og vi vil være der for flere gode ideer.

De seneste tendenser i stuen møbler

En af udstillerne på IMM Köln i år var & tradition, klar til at imponere med denne smukke kamp, ​​perfekt til moderne stuer og opholdsstuer. Det Catch Lounge ved Jaime Hayon har enkelhed og raffinement af klassiske stole med et antydning af moderne stil og Palettebord af samme designer har alle de særegne træk, der kræves af et accent stykke, uanset om det vises i stuen, på kontoret eller i et andet rum. Denne vidunderlige duo blev suppleret af Utzon Pendant designet af JØRN UTZON, vist her med en kobber finish.

Produkter som f.eks V-organo-serien inspirerede os til at fokusere mere på materialernes naturlige kvaliteter. Dette er en serie, der spiller med kontraster mellem træ og jern og kombinerer dem med naturlige former og teksturer. Resultatet er en møblering af stuen møbler, der går tilbage til det grundlæggende og bringer den uberørte charme af træet tilbage.

Vi blev også fascineret af de vidunderlige produkter udstillet af Porada. De viste et vidunderligt arrangement af komfortable sektioner, stole og ottomaner fremhævet af store og elegante vægspejle, yndefulde konsoller, sofabord og sideborde, der alle viser meget charme, elegance og forfining.

Stole og sofaer designet til at imponere

Designer Shi-Chieh Lu fremvist et vidunderligt stykke kaldet Mings hjerte. Det usædvanlige navn forklares af stolens design, som er inspireret af den historiske Ming stol. Den moderne version viser simple linjer, enkel geometri og en flydende og kontinuerlig form med grafisk karakter. Rammen er lavet af rørformet stål, og sædet er en kontinuerlig skal fastgjort til rammens top og sider. Som følge heraf flyder stolen.

Et andet stort hit var Fly Sofa designet af Space Copenhagen. En nøgle detalje er den slattede ryglæn, der er en del af en solid egetræsramme, der indeholder de komfortable puder. Pladen, som sædepuderne er placeret på, strækker sig på sofaens sider for at danne to indbyggede sideborde. Det giver indtryk af, at sofaen er klar til at flyve væk når som helst, dermed navnet. Sofaen er faktisk en del af en serie, som også indeholder en matchende lænestol, designet med den samme slags smukke træramme, der aldrer graciøst og bliver smukkere med hvert øjeblik.

Dette er Assaya stol og dens matchende pouf. Det er et stykke designet af Satyendra Pakhalé som har en uimodståelig smuk form, med en høj ryg og buede armlæn, der vikler rundt om sædet. Læder dækker bagsiden af ​​stolen og skaber en beskyttende skal omkring den. De nye tekstil- og læderversioner lægger vægt på designets enkelhed og fluiditet.

Hvis designet af disse stole ser lidt bekendt, er det fordi det er baseret på en klassisk stil. Det 570 køn Stole kombinerer moderne og traditionelle træk og materialer i et design, der er usædvanligt, behageligt, iøjnefaldende og alsidigt. Stolene har bløde polstret sæder og ryglæn, læderkant og stofdækkede skaller, der udfolder sig som en sommerfugls delikate vinger. Fem standard farvekombinationer er tilgængelige, og de er alle udsøgte.

Den spændende skabelse af designer Patricia Urquiola var også til stede på messen. Vi taler om 550 strålesofa system som er en serie af tre sofaer, der kan bruges individuelt eller som et sæt. Den modulære trio omfatter en endeenhed, et to-siders center modul og et hjørne stykke. Matchende ottomaner og tabeller er også tilgængelige.

Designer Pietro Lissoni også omfavnet modularitet, når du opretter 202 Otto-serien, en samling, der omfatter to-sæders og tre-personers sofaer, chaiselonger, lænestole og flere moduler, som kan sammensættes for at skabe brugerdefinerede siddepladser. Dette er den tre-personers sofa version. Den har en struktur lavet af ekstruderet aluminium og polyurethanskumpude dækket af enten stof eller læder.

Dette år bringer også os iøjnefaldende stykker som Sign Filo stol designet afPiergiorgio Cazzaniga. Den flotte ting om stolen er dens grafiske design lavet af slanke metalledninger.Trådstrukturen på hver stol er samlet manuelt med over 226 tætningspunkter. Selv om det ser delikat, let og klar til at bøje, er strukturen faktisk meget stærk og robust.

IMM Köln indeholder også nogle af de nyeste kreationer fra Bretz. Vi fik se nogle rigtig kølige lounge sæder med design, der bringer tilbage den aristokratiske og kongelige charme af klassiske og traditionelle møbler. De polstret rammer har en vis eksotisk stil og de stærke farver understreger det endnu mere.

Dette er Nicolette, en rigtig elegant stol fra Ethimo. Den var designet til at fungere som spisestue og den har en aluminiumsramme. Den mest spændende del af sit design er ryglænet, der har en naturlig teakstøtte fastgjort til rammen. Denne støtte er beregnet til at give komfort og tillade brugeren at opretholde en korrekt position under sædet.

Taler om stabile og praktiske stole, der er også et andet vidunderligt eksempel, vi kom på IMM. Det hedder Søm og det er en rigtig smuk stol, enkel og alsidig nok til at blive brugt i forskellige indstillinger og decors. Dens hovedbrug er som spisestue og givet sit design det er nemt at forestille det ud på et dæk eller en terrasse.

Det ser ud som om kombinationen af ​​træ og metal er en populær blandt moderne møbler. Et af eksemplerne er Swing spisestolen. Den har en ramme lavet af aluminium og teak træ. Men designet bliver kun færdigt, når tekstilhynderne tilføjes. Designet som helhed er en velafbalanceret en værdig til enhver moderne indretning.

En masse moderne sofa design er minimalistisk, men også meget fokuseret på komfort. Det Esedra er et af de bedste eksempler. Det er en tre-sidet høj rygsofa med et design, der gør ser virkelig behageligt og behageligt takket være ryglænets buede form og det faktum, at den ikke ser robust på trods af dens struktur.

Roche Bobois var til stede ved 2017 IMM Köln messe med en række farverige og hyggelige siddearrangementer sammensat af afslappede sofaer og moduler, der kan bruges som individuelle gulvhynder. Den virkelig seje ting i serien er den fleksibilitet og alsidighed, der følger med den. Samlingen er designet af Hans Hopfer og elementerne sys i hånden.

En af de ting, vi elskede mest om Igloo Stolen er dens alsidighed og det faktum, at det kan se vidunderligt, når det kombineres med et spisebord, men også når det vises i hjørnet af et soveværelse eller ved siden af ​​en sofa i stuen. Denne kærlige lænestol har en træramme og et polstret sæde til rådighed i en række materialer og finish.

Vi blev også imponeret over den raffinerede og komfortable natur af Forene serie. Denne siddeenhed har et lavt ryglæn og en enkel profil, der sammensætter rene, lige linjer og blide kurver for at se slank, let og elegant, karakteristika ved et moderne interiør. Sofaen er tilgængelig med træ eller stålben.

På trods af den kontrasterende karakter af de former, materialer og farver, der vises her, er den samlede kombinationsboks meget velafbalanceret og virkelig harmonisk. Dette arrangement sætter sammen Nubilo sofa og lænestol med design der minder om skyer og to iøjnefaldende sideborde Basil Trapeze og Basil Pyramide. De har begge kork toppe og geometriske designs.

MoreINSPIRATION
  • Nye trends og innovationer fra LivingKitchen 2017 Fair
  • Moderne møbler kollektion fra The Home Key
  • Artful Home Design Highlights fra IDS Toronto 2017

Vi skal også se på det nye 808 lounge stol fra Farmstelle. Versionen på messen var i sort læder, men flere andre muligheder er tilgængelige. Designet er en perfekt repræsentation af komfort og stil, der minder om den klassiske Eames lounge stol. Designet har en beskyttende skal, der giver en moderne tolkning af det klassiske wingback design.

Efter et 15 års mellemrum, Giorgetti returneres i år på IMM Köln med en vidunderlig udendørs samling kaldet Udendørs. Serien er designet af Chi Wing Lo og Loduvica + Roberto Palomba. Samlingen klarer at fange uformelle og afslappede karakter af havemøbler og give det et sofistikeret og raffineret twist. Enhederne sidder på træplatforme og kan blandes og matches efter ønske.

De nyeste innovationer inden for skabe og borde

Isidoro er en enhed designet af Jean-Marie Massaud som inspirerede os til at genopdage den elegante og sofistikerede karakter af cocktailbaren. Dette skab er ikke kun meget stilfuldt, men også rigtig praktisk, med hjul og et design, der gør det muligt at lukke det meget tæt på en stor kuffert eller en bog. Det har et klassisk klik for at lukke mekanismen og et elegant eksternt håndtag. Interiøret er velorganiseret ned til mindste detalje.

Som altid, Cassina var til stede i år i Köln med en række elegante og klassiske designs. Stjernen var en moderne version af Casiers Standard. Dette system af modulære lagerenheder har aldrig set bedre. Det kombinerer fleksibilitet med kendskab, opretholder nogle af de kendetegn ved de tidligere designs og kombinerer dem med nye funktioner og design detaljer.

Noget andet, der fik vores opmærksomhed på dette år, er IMM-messen denTojbox enhed, en interessant og forenklet version eller et klædeskab. Det er et design med stor potentiale, der passer til rum som indgang, soveværelse eller walk-in closet. Det kombinerer et tøjstativ og et enkelt boxmodul, og det kan bruges som et selvstændigt stykke eller som et supplement til et mere komplekst lagringssystem.

Selvfølgelig var få designs lige så imponerende og så mindeværdige som den Pangea tabel oprettet af Michele de Lucchi. I modsætning til dit typiske bord har denne ikke et enkelt stykke top, men er snarere en samling af mindre individuelle moduler, som kommer sammen som puslespil. Designet er inspireret af Pangea, det eneste store kontinent, der var den oprindelige af verdensstruktur som vi kender det i dag. I alt kombinerer bordet 19 støbte stykker og har 25 koniske afsnit ben.

Udstillingen udstillede også pæne accent stykker som Molla afføring. Vi blev især tiltrukket af den usædvanlige form af basen, som har en firkantet kilde. Et solidt træstol er fastgjort til foråret, og brugeren kan oscillere i alle retninger og nyder således en meget usædvanlig form for fleksibilitet, der ikke opstår på typiske barstole eller stole.

Masser af moderne møbler stykker skiller sig ud gennem stærke kontraster, og dette inkluderer Venedig bord designet af Claudio Bellini. Bordet fremhævede en tynd stålplade med en reflekterende finish understøttet af en serie af seks massivt træstubbe placeret i forskellige vinkler. Træet gennemborer stålstangen, som træer der kommer ud af vandet.

Vi oplevede også spændende accent stykker som Clostra skjold, som er vanskelige at definere eller placere i en kategori. De er skærmbilleder, der er designet til at ligne stiliserede buske, og de kan bruges på mange forskellige måder. Du kan f.eks. Vise dem på væggen som dekorationer, eller du kan bruge dem som rumfordelere. De kan tilbyde privatliv og de kan også fungere som dekorationer.

Nye belysning accenter

Brokis lyste udstillingen med deres nyeste kreationer i form af moderne belysningsarmaturer. De vedhæng, der vises her, indeholder enkle former og spændende kombinationer af materialer og teknikker. Virksomheden er kendt for de interessante designs, der kombinerer håndblæst glas med andre materialer som træ, metal eller endda reb.

Nye innovationer inden for soveværelsesmøbler

Hülsta introducerer os i en verden af ​​sofistikeret og elegant skønhed med en soveværelsesmøbelserie defineret af enkle og elegante linjer og design lavet af bæredygtigt træ, ofte kombineret med glas til et let og luftigt udseende. Sengene har minimalistiske rammer, der kan kombineres med to typer hovedborde, en med en enkel trækonstruktion og en i en polstret version. Det Madera-serien er velafbalanceret og en perfekt blanding af enkelhed og raffinement.

Designet af Suzie Wong seng ved Roberto Lazzeroni har en meget specifik karakter inspireret af stilen på 50'erne. Strukturen har magre og feminine attributter, og det overordnede aspekt er en klassisk med nogle få hints om moderne charme. De koniske fødder hæver rammen over gulvet. De er dækket af læder og har messinghætter. Sengen kan sammenkobles med hovedbræt indpakket i quiltet læder.

Selv om det var designet til entryways, den Ren samling som indeholder denne konsol bord kan se udsøgt i soveværelser samt i stuer eller endda badeværelser. Vi elsker dens enkelhed og det faktum, at det er så subtilt alsidigt. Spejlet gør det muligt for konsollen at fungere som en makeup forfængelighed, mens den hængende bakke kan bruges enten til opbevaring eller som displayhylde til dekorative genstande.

Fremragende badeværelse møbler nyheder

Scavolini og Diesel arbejdet sammen om at skabe en ny samling, der forsøger at give badeværelserne en stærk industriel atmosfære, samtidig med at man undgår rude former og strukturer og fokuserer mere på rene linjer, polerede overflader og harmonien mellem de materialer og overflader, der definerer designerne. Samlingen hedder Diesel Åbne Workshop.

Scavolini også samarbejdet med Nando at skabe et nyt designkoncept for moderne køkkener og badeværelser. Det hedder ki og det er en række forfængelighed, håndvaske og hylder med harmoniske og indbydende former og designs og enkle silhuetter, der problemfrit introducerer geometriske former i decorer, der skal åbne, luftige og sofistikerede samtidig med at de opretholder en funktionel kerne.

Det Magnifica serien har til formål at omdanne badeværelset til et sofistikeret og prestigefyldt rum. Samlingen er designet af Gianni Pareschi til Scavolini og det sætter sammen klassiske og nutidige elementer, der kombinerer dem, er den mest harmoniske måde. Denne eksklusive serie geninterpreterer et klassisk design, der giver det en moderne fornemmelse og eliminerer barrieren mellem komfort og stil.

Nye tendenser til at komme ind på kontoret

Moderne kontorer behøver ikke at bekymre sig om den manglende plads. Designere somFlorence Watine tilbyde en række vidunderlige møbler med pladsbesparende muligheder. Gaston er en vægmonteret sekretærskranke, som vi stødte på på IMM Köln i januar. Den har en solid MDF konstruktion og et design, der er både enkelt og meget funktionelt og alsidigt. Den har en meget kompakt struktur, generøse opbevaringsrum og en foldet arbejdsflade til bærbare computere. Der er endda en smart niche for kablerne på bagsiden.

Det Victor skrivebord er andre stykker, der kombinerer gammeldags elegance med minimalisme, der definerer de fleste moderne møbler. Arbejdsområdet, der tilbydes af dette skrivebord, er kompakt og meget behageligt takket være de bløde kurver på toppen og de tynde metalkanter, der ombrydes rundt om bagsiden og siderne. De forhindrer objekter i at falde af, og det gør det lettere at opretholde en ren og organiseret arbejdsflade.

Tanken bag Honore skrivebord designet af Pierre-Francois var at skabe et arbejdsområde, som kan være funktionelt, komfortabelt og rumbesparende uden at se rodet eller overvældet af for mange funktioner. Skrivebordet har et smart og effektivt kabelhåndteringssystem, der skjuler ledningerne og opladere og holder den øverste ledningsfri og velorganiseret.

Det design udstillet af Harto er fokuseret på at genoplive elegancen i sekretærbordet. DetHyppolite skrivebord er et smukt eksempel. Dens design er simpelt og alsidigt nok til at se elegant ud i en række forskellige decors, hvad enten de er moderne eller traditionelle. Designet er en blanding af klassiske og moderne funktioner, slutresultatet med et kompakt, funktionelt og smukt stykke til kontoret.

Arrangementet omfattede også kontormøbler, der udnytter den minimalistiske side af det moderne design. Et sådant eksempel er B 108 skrivebord fraThonet Design Team. Det er nemt at fotografere dette skrivebord i mange moderne indstillinger. Det overraskende er imidlertid, at designet går tilbage til 1930, da det først blev præsenteret i selskabets katalog. Det gjorde et overraskende comeback i år, da det igen blev stjernens serie, præsenteret med en matchende kontorstol.

Det er svært at fange essensen af ​​dette skrivebords design i nogle få værker. Skrivebordet er oprettelsen af designer Chuck Mack og den har en struktur understøttet på bøller og med en glasplade, som ikke engang forsøger at skjule indholdet af skuffen nedenunder. Skrivebordet blev navngivet Arco og har nogle rigtig fine og gennemtænkte detaljer, som det faktum, at skuffen kan nås fra begge sider, og at bordet har glatte afrundede kanter.

Selvom det ikke er specielt designet til kontorer, Opera lounge serie har de ideelle egenskaber for et sådant rum. Højre ryg og sider danner en skal omkring sædet, hvilket giver brugerens privatliv og intimitet. Dette gør serien til en god kulør til store åbne rum, hvilket gør det muligt at konfigurere eller semi-private samtale eller afslapningsrum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar