Giv et nyt udseende til dit hjem ved hjælp af Animal Print Accents

Farve og mønster er to vigtige elementer at tage hensyn til, når du vil tilføje en frisk stemning til dit hjem indretning. Men de sædvanlige udskrifter og mønstre kan blive kedelige med tiden, så måske bør du overveje noget lidt mere vilde, måske dyreprinter accenter.

Animal prints er meget alsidige. De kan blandes og matches med stort set enhver form for møbler, hvad enten det er traditionelt eller moderne. Det mest interessante ved dem er, at de faktisk betragtes som neutrale accenter. De kan bruges i kombination med enhver farve.

Der er faktisk et meget stort udvalg af dyreprinter at vælge imellem, ikke bare de typiske pels- og sort-hvide striber. De er en af ​​de funktioner, der aldrig går helt i stil.

MoreINSPIRATION
  • Vivarini dyreprintlampe fra Formia
  • Chic interiørdesign med leopardtryk accenter
  • Smagfuldt bringe dyr inspiration til dit interiør

En af de nemmere måder at introducere dyreprinter på i et rum er med et tæppe eller tæppe. En god ide til ethvert værelse i huset.

Andre accent stykker kan være puder, kaste puder, bord løbere og sengetøj eller stol dækker og polstring.

Du kan også vælge en væg i rummet og fremhæve den med animalsk tapet. Men sørg for at du ikke overdriver det. Det er nemt at komme væk med disse levende accenter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar