Upåklagelig og pæn design Definere en smuk moderne lejlighed i Bratislava

Med et dejligt design er denne upåklagelige monokromatiske lejlighed beliggende i Bratislava, hovedstaden i Slovakiet, et behageligt opholdsstue, ideelt til en person på udkig efter et fredeligt og kompakt hjem. Interiøret er præget af enkelhed og et bestemt minimalistisk design. Udsmykning stil, var lejligheden pænt dekoreret af Goldfish-Interiors i samarbejde medAlexandra Rybarová. Køkkenet og stuen er en, for at spare plads og skabe et større og mere flydende levende miljø. På trods af denne overflod af hvid, føler interiøret sig ikke sterilt, men lysende og lyst.

Når du går gennem hele lejligheden, oplever du frihed. En dejlig og varm følelse omfavner din sjæl. Det glatte gulv er meget elegant og det fungerer godt med både køkkenet og opholdsstuen. For en ekstra følelse af hygge har et fluffy tæppe været strategisk placeret i stuen. Moderne møbler fuldender indretningen.

Som yderligere information er Bratislava en romantisk og inspirerende by, der besidder både Donau-floden og den venstre bred af Morava-floden. Den gamle side af byen er charmerende og fyldt med sofistikerede restauranter, traditionelle pubber og fremragende musik.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar