Indførelse af A-House i Argentina Rangering Højt i Funktionalitet

Ved udarbejdelsen af ​​planerne for et hus i Buenos Aires, Argentina, måtte holdet hos Estudio GMARQ forudse kundernes behov: "DFor de første møder med vores kunder, et par uden børn, gjorde de det klart, at de ikke havde nogen forudset ide om, hvordan deres fremtidige hus skulle se ud eller hvordan det ville være."Efter flere møder af brainstorming ideer, blev det perfekte parti fundet, og bygningen design blev opnået under hensyntagen til alle mulige situationer, fra dagligdagen til vigtige sociale arrangementer.

Hus A er struktureret på to niveauer: stueetagen rummer det offentlige område, visuelt præget af stenmure på ydersiden. Den generøst store sociale zone forbinder med en terrasse og har udsigt til swimmingpoolen. En servicezone med garage kan nås via en modsat indgang. Første sal (afgrænset af lysgrå stucco) er vært for alle private rum for parret og deres fremtidige børn.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar