Imponerende 3-værelses bolig i Costa Rica til salg

Denne smukke struktur er et enkelt familiehus beliggende i Cypress Canyon Escazu i Costa Rica. Det har 3 indbydende soveværelser, 3 fulde bade og 2 delvise bad. Det er et meget smukt hjem med en synlig middelhavsstil og smuk arkitektur. Det er et skræddersyet hjem med flise tag og buede vinduer. Det omfatter også snoede trapper og dejlige interiørdesigner.

Hjemmet sidder i San Antonio de Escazu. Det er beliggende i et meget bekvemt område, med hurtig adgang til skoler, indkøbscenter, hospitaler og lufthavne. Det tilbyder også panoramaudsigt over Central Valley og bjergene i Escazu. To af de tre soveværelser har også deres egne private balkoner, så du kan nyde disse synspunkter fra dit soveværelse bare ved at kigge over vinduet. Føreren suite har en skorsten. Stuen er rummelig og den har også en skorsten og katedrallofter. Køkkenet er fuldt udstyret og det har rustfrit stål apparater.

MoreINSPIRATION
  • Ekspansiv fem-værelses bolig i Costa Rica til salg
  • Teatralsk otte-værelses bolig i Rumænien til salg
  • Lejlighed med syv soveværelser i Los Angeles til salg

Familieværelset er et sted til afslapning og sjov, og det er udstyret med et poolbord. Boligen har også en vinkælder og en 3-bil garage. Ejendommen omfatter også et pensionat og stalde og blev bygget på 2 ½ hektar jord. Der er to vandfald på ejendommen og et beskyttet skovområde, der er tilgængeligt med stier. Haverne er også meget smukke.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar