Imponerende Light Flooded Apartment med skandinavisk accent

Det ser ud til, at grå, gul og grønt fungerer perfekt sammen, især i denne fantastiske lejlighed beliggende i Targu-Mures, Rumænien. Vores beundring for Simona Ungurean, den der er ansvarlig for dette smukke interiørdesign! På trods af at ejerne besluttede at bruge neutrale toner til at tilpasse dette rum, har du stadig en behagelig følelse af det. Det er et fredeligt sted, perfekt til en familie med et barn. Denne lejlighed har 3 værelser og måler 58 kvadratmeter.

Lad os starte med stuen. I et rum fyldt med moderne møbler, giver tapet variation og elegance. Stuen design er ret simpelt. Sofaen er meget godt placeret og passer perfekt til gulvtæppet og resten af ​​rummet. To typer gardiner blev brugt til at udfylde indretningen af ​​dette rum. De mørkefarvede er lavet af silke, og de hvide med gult mønster er helt lavet af bomuld.

Hvad jeg virkelig kunne lide om dette værelse var ideen om at gemme radiatoren. Radiatordækslet har både en dekorativ og praktisk rolle (som lagerplads). Jeg tror dog stærkt på, at hoveddelen af ​​dette værelse er kortet på væggen.

MoreINSPIRATION
  • 35 lyse og stilfulde skandinaviske stue design
  • 1-værelses lejlighed bevaret rummelig af skandinavisk design
  • Lille, men skandinavisk lejlighed

Soveværelset er forholdsvis lille, og er derfor blevet en udfordring for Simona, men hun bestod testen med lethed. Ejerne ønskede flere lagerrum, og det er præcis, hvad de har. Selv hovedgavlen kan bruges til at holde dine blomster eller bøger! Og hvis du tror at rummet over sengen er dekoreret med tapet, kan du ikke være mere forkert. Væggen er malet.

Køkkenet er lyst og møblerne er enkle, købt hos IKEA. For at skabe en kontrast valgte Simona mørke farvede husholdningsapparater og mørke grå polstrede stole.

Som du sikkert forestiller dig, er badeværelset også lille, så en ophængt toiletskål hjælper meget i dette tilfælde. Du skal ikke bekymre dig om gulvet, de er bare keramiske fliser, der ligner præcis som træ.

Så hvad tror du, kan du bo på et sted som dette?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar