Imponerende loft renovering af ixdesign

I New York City's West Village var engang en dårlig lejlighed i dårligt behov for en renovering. Det var 1.050 sq ft loftlignende lejlighed med et gammelt design og begrænset naturligt lys. Lejligheden sidder på 130 Barrow Street, og bygningen den er en del af, var ikke altid et lejlighedskompleks. Strukturen blev oprindeligt bygget i 1931 som en lastbil garage. Det blev så længe indtil 1983, da det blev omdannet til ejerlejligheder.

Denne særlige lejlighed blev senere renoveret af ixdesign. Det begrænsede naturlige lys og den forældede indretning blev omdannet til det smukke design, du ser nu. Lejligheden har nu større vinduer og mere opbevaringsplads, der blev skabt ved skæring eller forøgelse af det uregelmæssige rum.

MoreINSPIRATION
  • Imponerende Light Flooded Apartment med skandinavisk accent
  • En rummelig duplex med et varmt og indbydende interiør
  • En fantastisk lejlighed renovering med en kreativ brug af kunstig belysning

Interiøret var malet i en neutral tone af hvid. På denne måde er indretningen den eneste der står ud. Selv om væggene er kolde og neutrale, arbejder møblerne og de andre dekorative elementer sammen for at skabe en varm følelse og en indbydende atmosfære. Lejligheden blev opfattet som et varmt tilbagetog, hvor ejerne kunne komme til at slappe af og nyde at være sammen med deres familie. Interiøret er simpelt, men alligevel stille og sofistikeret og elegant. Det er en meget vellykket tilpasning af et forældet rum til et moderne og indbydende hjem. {Found on contemporary}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar