Imponerende Moderne Land Retreat i Quebec, Canada: T House

Inspireret fra Pliny den yngre, T House af studiet Natalie Dionne Arkitektur er en villa sagt til "stimulere fantasien og tvang os til at overveje ens plads i det omkringliggende landskab."Med en privilegeret beliggenhed i en skov, der rydder op på en bakke i Quebecs østlige byområder, tilbyder projektet et ægte tilbagetog for en travl by Montreal-familie.

T House består af to delvist opdelte bygninger: "Det første volumen, to-etagers og omtrent kubisk i form er klædt med træ sidespor. Andet, et enkelt-etagers 24 meter langt rektangel, indlejret i jorden i den ene ende og cantilevered over bakken i den anden ende er pakket ind i kompositcementpaneler“. Imellem nyder indbyggerne et overgangsrum, indkapslet i glas for at ramme de spektakulære omgivende udsigter. Strukturelt viser residensen tre forskellige zoner, som danner bogstavet "T" ifølge arkitekturplanerne: stuen, værelserne og køkkenet med soveværelse ovenpå. [Billeder af: Marc Cramer]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar