24 kreative funktioner, der forbedrer produktiviteten på kontoret

Nogensinde undret mig over, hvorfor ikoniske virksomheder som Google har sådanne fantastiske kontorer, hvor medarbejderne er glade og produktive? Hvad får alle til at nyde at arbejde der så meget? Svaret er enkelt: deres designstrategi er kreativ, tilpasset til alle lokationer, og kontorer er ikke bare triste steder, der er designet til at bringe penge. Vi kunne lære en eller to af disse eksempler og gøre vores egne arbejdsområder sjovere med funktioner som fx:

Falsk græs

Forestil dig selv midt i naturen, med smukt grønt græs, hvorpå du skal ligge og slappe af. Tag nu den følelse og hold den intakt, mens du skifter landskabet. Pludselig er du på kontoret. Selv om græsset er falsk, hjælper det med at skabe en lignende fornemmelse.

Et skatepark tema.

Du behøver ikke være at vide, at skøjteløb er sjovt. Faktisk kan du ikke vide det endnu, men du kan faktisk nyde skøjteløb, hvis du fik mulighed for det. Et skate park-themed kontor er ikke alle, men det er sikkert sjovt at være på. {Found on officesnapshots}.

Et videospil værelse.

Denne funktion er mere tilbøjelig til at blive værdsat af den unge generation. Når du spiller et videospil, træder du ind i en helt ny verden, hvor dine uløste opgaver og problemer ikke betyder noget, så det er en måde at rydde dit sind, før du vender tilbage til arbejdet. {Fundet på Studios Architecture}.

Genbruge.

Forsendelsesbeholdere kan omdannes til private lokaler, mødelokaler og alle andre funktioner inden for et stort kontor. Så du vil ikke bare genbruge, men du vil også skabe et produktivt arbejdsområde med et unikt og inspirerende design.

Det er sjovt og inspirerende at have unikke funktioner på kontoret. For eksempel kan en flok kasser omdannes til en en-of-a-kind væg enhed med opbevaring cubbies og hylder. Måske kan hver person have deres eget lille rum, hvor de kan vise noget personligt.

Et rooftop sociale rum.

Det er vigtigt at føle sig forbundet med naturen og omgivelserne. Så selvom kontoret er midt i byen, væk fra skove og natur generelt, er der en måde at genoplive forbindelsen ved at skabe et socialt tag på pladsen dekoreret med planterne, måske endda træer og hvorfra udsigten kan beundres.

Et cykelstativ.

Ved at inkludere et cykelstativ på kontoret inspirerer du alle til at tage deres cykler til arbejde i stedet for deres biler og på denne måde at udøve lidt mere for at beskytte miljøet og øge deres produktivitet generelt. {Fundet på luksusrum}.

Et musikrum.

Undervurder aldrig musikens magt. Uanset hvilket køn en person foretrækker, kan det være en genoplivende effekt at lytte til musik på arbejdspladsen. Pludselig bliver dit kede sind og krop energisk, og du føler dig virkelig inspireret og klar til at tage sig af nogle opgaver. {Fundet på Geremia Design}.

Et dias.

Slides plejede at være så sjovt, da vi var børn, men da voksede vi op og det blev pinligt at fortsætte med at bruge dem. Men hvad nu hvis dit kontor havde et dias? Det ville gøre din arbejdsplads fra kedelig til fantastisk i et sekund.

En privatlivssofa.

Nogle gange er det mere behageligt at arbejde fra sofaen. Du kommer til at slappe af lidt og føle sig mere afslappet og afslappet uden at tage en pause fra arbejde.

Men der er også en anden måde, hvorpå en behagelig sofa kan bruges. Der kunne være denne semi-private nook hvor flere kolleger kan samle og udveksle ideer eller chatte i et afslappet og behageligt miljø.

Et tørt sletrum.

Vi har bemærket, at der er mange ting, vi plejede at elske som børn, som viser sig at være effektive på kontoret. For eksempel, hvad hvis dit kontor havde et værelse med tørre slette vægge? Det ville være så sejt og sjovt, og det ville også være praktisk under møder og brainstorms.

Eller måske en af ​​væggene kan være et kæmpe tørt sletbræt, og det ville ikke engang være i et mødelokale. Gangene kunne udformes på denne måde.

En hængekøje.

Hvem ved ikke hvor utrolig behagelig det er at slappe af i en hængekøje? Bare et par minutters afslapning er nok til at gøre hele din dag mere produktiv. Så at have en hængekøje på kontoret ville ikke opmuntre folk til at udskifte mere, men at faktisk være mere effektiv og glad.

Scootere.

MoreINSPIRATION
  • 11 Simple Office Decorating Tips til at øge produktiviteten
  • Creative Office Defineret af et enkelt stykke møbler
  • Sjov Greenhouse Idea i et Office ved OpenAD

Husk hvornår du plejer at have det sjovt med disse ting som et barn? Nå, faktisk er de ikke bare sjove, men også praktiske. Medarbejdere kunne bruge dem til at gå fra et område til et andet, og de ville have det sjovt at gøre det. Hvad der kan virke som en kedelig ting at gøre pludselig bliver meget nemmere, hvis du har en scooter.

En læsningskrog.

At have en læsningskrog på arbejde er stor af to grunde. Først og fremmest er det et godt område, hvor du kan tilbringe dine pauser afslappende. For det andet får du faktisk at læse nogle bøger og finde ud af nye ting. Du kan bruge denne tid til at gøre forskning og forbedre dine arbejdsrelaterede evner. {Found on camenzindevolution}.

Et motionsrum

På alle kontorer er der den tid på dagen, hvor folk er fulde af energi, og de begynder at være hyperaktive.Så når du tænker på det, ville det være rigtig nyttigt at have et motionsrum, hvor alle kan gå for at blæse lidt damp og derefter komme tilbage til arbejdet, alt afslappet og klar til at være produktiv. {Fundet på studiomapos}.

Grønne mure.

At have noget grønt på arbejde øger faktisk produktiviteten. Det anbefales også at have en slags grøn plante i dit hjemmekontor også. Miljøet er friskt og levende, og planterne føjer også et indtryk af farve til indretningen. I store kontorer kan en grøn mur have en virkelig stor indflydelse på den overordnede atmosfære. {Fundet på uskyldige}.

Et interessant mødelokale.

Mødelokalet skal være et rum, hvor medarbejderne kan være kreative, komme med nye og interessante ideer og løse problemer, så det er vigtigt for dette rum at fremme denne form for kreativitet. Det skal ikke være for lyst, for mørkt eller for stærkt. {Fundet på Archdaily og Studio O + A}.

En fantastisk udsigt.

Når vi vælger vores hjem, ser vi efter smuk udsigt. På en måde er kontoret som et andet hjem, da vi bruger meget tid her hver dag. Så et kontor med smukke panoramaudsigt vil helt sikkert være bedre end en, der kun viser udsigter over grimme omkringliggende bygninger. {Fundet på mmoser}.

En indbydende cafeteria.

At have et rum, hvor medarbejderne kan gå for at servere lækker mad eller snack hver gang imellem, er et andet element, der øger produktiviteten på arbejdspladsen. Cafeteriet er også et rum, hvor de der arbejder der kan socialisere sig.

Et afslapningsområde.

Der er tid, hvor man simpelthen føler behovet for at slappe af og komme ud for at rense sindet for bedre at koncentrere sig om opgaven ved hånden. Et afslapningsområde giver medarbejderne mulighed for at genstarte deres systemer. Det kunne være en plads med behagelige stole, friske planter og behagelig belysning eller et rum, der ligner en almindelig stue, hvor de kan føle sig godt tilpas.

Et spillerum.

At have et spillerum, hvor man kan gå for at få et venligt spil med bordtennis med en af ​​deres kolleger eller hvor de kan spille videospil, er også rigtig godt, fordi de på denne måde kan blæse lidt damp, når de føler sig energibesparende eller de kan få en frisk start, når de sidder fast på en bestemt opgave.

Små private områder.

Sikker på, socialisering er fantastisk, men en person skal du være alene, så du kan sætte dine tanker i orden. Det er derfor vigtigt, at et stort kontor også omfatter et par små og private rum. De behøver ikke nødvendigvis at være separate værelser, så længe de giver en følelse af intimitet.

En kaffebar.

En af de mest behagelige ting, nogen kan gøre, er at have kaffe med en ven eller kollega og bare tale om ting, om det er arbejdsrelateret eller ej. Alt er mere behageligt, når du har en kop kaffe foran dig.

Et videokonference rum.

Dette er et privat rum, hvor nogen kan gå til en videokonference med en ven, familie osv. Alle har brug for lidt privatliv i sådanne situationer. Og når du har en sådan plads på kontoret, overvejer du faktisk at bruge det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar