Inkluderer Rød og Grøn i hvert værelse til ferien!

Tis sæsonen at være festlig, i holdning og i stil! Det betyder, at det er tid til at dekorere huset i alle ting jul! Med rødt og grønt er de snemmelige farver i sæsonen, er det kun naturligt, vi giver dig nogle ideer og inspiration om, hvordan du indarbejder disse ferie nuancer i hvert værelse i huset !!

Tilføj grønne områder til hvert rum, du kan. Uanset om det er et miniature juletræ eller en grøn, lækker krans til linjerække og mantler, vil hele grøntet tilføje en hyggelig, vinterlig stemning til hele rummet. Det vil straks forvandle selv de mest slanke, monokromatiske rum, der gør det til at se meget mere festligt ud på et øjeblik. Det bliver som om du går i en juletrægård hele december lang.

Brug små, røde tilbehør til at tilføje til juletemaet. Candy Canes i en dekorativ skål, sjove ferie kort, der ligger på mantlen, hyggelige kaste puder og fluffy tæpper draperet på sofaen, alle skaber en hyggelig julestemning og tilføjer springer af farver. Bland dette med noget voluminøst grønt, og du har skabt et let ferieindrettet hjem.

MoreINSPIRATION
  • Sådan Spruce Up Your Home For Holidays i 5 nemme trin
  • Sådan dekorerer du din hoveddør til ferien: Det dejlige udseende af simpel festivitet
  • 5 Santa-inspirerede måder at dekorere til helligdage

Hvis du allerede har en rød base til at arbejde fra, så sørg for at tilføje den rigtige mængde greens til blandingen. Juletræet i stuen, en grøn dug i spisestuen eller nogle grønne tæpper i soveværelset vil alle medvirke til at reducere brashnessen i et rødt rum og skabe et mere festligt udseende. Tilføj nogle stearinlys for at reducere hård belysning og gøre alt lidt mere romantisk og subtilt.

Og hvis du allerede har et grønt fundament til at arbejde med, er du inde for en rigtig stor godbid. Det er så sjovt at finde røde tilbehør til at lave pladspopper. Lysrøde sweater tæpper, røde høje stearinlys i sconces på væggene, røde glitrende juletræer på vindueskarme .... mulighederne er uendelige. Oplys et mørkere rum med rød ferieindretning eller giv det mere personlighed med små festlige godbidder! Bare sørg for at du ikke tilføjer for meget grønt i et rum, der allerede er fyldt med grønt!

Og glem ikke at drysse omkring nogle mistelte, lyse berryrøde julestjerner, noget med palæer og masser og mange krans, hvor du endda kan finde et sted! At indarbejde rød og grøn ind i hvert værelse er lige så simpelt som at finde de rigtige tilbehør til de rigtige pletter og komplimentere, hvad du allerede har!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar