10 Værdibeskrivende boliginteriørtips

Uanset om du ønsker at sælge dit hjem eller simpelthen er klar til en forandring og ser på lang sigt, er der visse renoveringer, du kan lave til dit hjem, der vil tilføre værdi. Nøglen er at huske på bred appel, hvis du sælger - hvilke ændringer vil appellere til det største antal mennesker? - og funktionalitet og tilfredshed, hvis du er remodeling for dig selv - hvilke ændringer vil forbedre din livskvalitet? Her er ti værditilvækstende boligindretninger at overveje.

Mal det.

Du har hørt det før, og du vil høre det igen. Men hænder ned, sandsynligvis er den nemmeste og mest omkostningseffektive forbedring, du kan lave til dit hjem interiør (og udvendig), maling. Et friskmalet værelse ser opdateret og rent ud, hvilket betyder større værdi. Hvis du ønsker at sælge, overvej det faktum, at neutrale er de mest bredt attraktive farver. Men vær ikke bange for at male dit hjem, hvordan du kan lide det, hvis du kommer til at være der et stykke tid!

Få techy.

Selvfølgelig er det en opdatering, der kan få travlt, men der er helt sikkert nogle forbedringer, som du kan lave til dit hjem, der vil tilføre øjeblikkelig værdi. USB stikkontakter, et teknologifagligt underholdningscenter eller noget så simpelt som et udpeget rum til tabletter og bærbare computere vil gå langt i retning af at låne hele rummet en teknologisk fremadrettet stemning.

Selvfølgelig, for en enkel og budgetvenlig løsning kan du også give illusionen af ​​moderne teknologi med et par strategisk placerede LED eller moderne lysarmaturer.

Undergå en mindre køkken remodel.

I køkkenet kan remodeling sikkert begynde at rotere ude af kontrol, hvilket er det, vi ikke ønsker. En mindre renovering i køkkenet er gennemsnitlig om et investeringsafkast på 83% og omfatter ting som opdatering af kabinetter, installation af energieffektive apparater, udskiftning af laminatplader og meget mere.

Du kan helt sikkert ændre hele værdien af ​​dit hjem ved hvad køkkenet tilbyder, så husk det.

Tjek dit gulv.

Slidt gulv, især tæpper og tæpper, kan snige sig på dig. Så meget, at du måske ikke engang indser det slid, de udviser, bare fordi du er vant til at se den. Tag et godt, hårdt kig på gulvet og foretag de ændringer, du ser, er nødvendige. Tag et nyt område tæppe eller to, eller få dine tæpper rengjort af fagfolk.

Installer stilfuld opbevaring.

Sikker på, vi elsker alle opbevaring. Og ingen vil slå deres næse op i hjemmet, der har plads til ekstra opbevaring. Men i det virkelige liv er oplagring premium, og ofte kan vi ikke passe mere oplagring "skjult væk" i vores hjem. Løsningen?

Inkluder smukke, stilfulde opbevaringsmuligheder, der er ude i det åbne. Flydende hylder giver f.eks. "Wall art" muligheder, moderne stil og praktiske opbevaringsløsninger.

MoreINSPIRATION
  • 10 tips til at tilføje en hollandsk dør i dit hjem
  • 5 tips til tilføjelse af et romantisk touch til dit hjem
  • Smarte måder at tilføre hemmelig opbevaring til dit hjem

Ombygge / opdatere badeværelset.

Eksperter siger, at den gennemsnitlige afkast af investering i et badeværelse remodel er 74%. Så det står til grund, at alt hvad du kan gøre for at hjælpe et badeværelse være eller blive nyere vil være en stor værdi-add. Ting som store vaskekraner og / eller dræn, funktionelle forfængelighed og praktiske tilbehør vil helt sikkert forbedre dit hjems tiltrækningskraft.

Bemærk, at over store badeværelser, især hvor de spiser op firkantede billeder fra andre værelser som soveværelser, rent faktisk ikke vil tilføre værdi, men har den omvendte effekt.

Skift gammel hardware til nyt.

Småskala, detaljerede opdateringer vil gøre en stor forskel i, hvordan frisk og opdateret dit hjem føles. Især i køkkenet og badeværelset vil installation af frisk hardware give en øjeblikkelig ansigtsløftning, selvom de større stykker (f.eks. Skabe, forfængelighed osv.) Er mere daterede. Små investeringer, stor indvirkning.

Opret åbne værelser.

Dette er en stor efterspørgsel efter mange menneskers hjeminteriør i disse dage - et åbent konceptplan, hvor familien kan være sammen uanset hvilken aktivitet de er involveret i. Borte er de dage, hvor madlavning, spisning og læsning af en bog er separate aktiviteter, der kræver separate opholdsrum.

Hvis det er muligt, skaber en åben grundplan en værdi for dit hjem som meget få andre ændringer vil.

Få organiseret.

Dette er nok et mere uklart "tip" for hjemmeinteriør og værditilvækst, men det er alligevel en vigtig. Et organiseret hjem føles mere rummeligt, fordi der er mindre rod og der er plads til alt.

Dette er tiltalende (hvilket = større værdi), fordi det får hjemmet til at føle, at det er nok, eller endda mere end nok, snarere end alternativet, hvilket er et trængt, rodet rum.

Forbedre lys-ness.

Designstrategier som hængende et enkelt stort spejl, opdatering af vinduesbehandlinger (eller fjernelse af dem fuldstændigt), og opdeling af møbler for at udnytte en følelse af rummelighed vil gå langt i visuelt at øge den opfattede kvadratmængde af dit hjem. Vi elsker alle følelsen af ​​et rummeligt, luftigt interiør.

Du kan muligvis forbedre denne opfattelse ved ikke at gøre noget mere end strategisk at hænge et stort dekorativt spejl, som visuelt fordobler rummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar