Indigo er en farve, også!

Indigo er den næstsidste farve af den traditionelle regnbue ROY G. BIV spektrum (rød, orange, gul, grøn, blå, indigo, violet), men det ofte bliver udeladt, fordi folk flytter direkte fra blå til lilla. Men denne dybe, humørlige farve er sådan en hæfteklamme til at dekorere ens hjem af flere årsager. Vi ser lidt nærmere ved indigo farve for at se, hvorfor det aldrig bør udelades.

Indigo er farven på mange natteskyer. Hængende mellem det dybeste af purples og blues, indigo indbegreber enorme himmelske rum. Farvens dybde giver beroligelse, men det efterlader masser af spørgsmål og musings i kølvandet. Dette er virkelig en tankevækkende farve.

Indigo-stykker kan bruges i et mønster af lykkelige farver for at stabilisere kombinationen. Fordi det er sådan en mørk farve, er indigo en dejlig grundstødning uden at være så hård som sort kan være. Indigo er trods alt stadig en farve - det er endda en del af regnbuen.

Indigo farve kan være overvældende under visse omstændigheder, når den anvendes i massive stykker uden afbrydelse. Derfor er en print eller et mønster at arbejde sammen med farven en fantastisk måde at holde tingene visuelt jordet, interessant og i forhold til.

Indigo startede som et naturligt farvestof, hvilket gør sit hjem på ikat til et absolut match i himlen. Find et stykke indigo-farvet stof og indramme det ud med en velvoksen lys eller hvid kant til en smuk, og budget-venlige, stykke væg kunst med en tribal flair.

MoreINSPIRATION
  • Hvilken farve er indigo og hvordan du skal bruge den
  • Sådan inkorporerer du Indigo i dit faldindretning
  • 14 DIY'er til at bringe Indigo til dit hjem

Indigo fungerer lige så godt som et knap-dække til rent-foretede og strømlinede møbler. Lidt mindre nautiske end navy, indigo er både voksen og romantisk. Husk, at en farve som indigo, hvis afstamning er ret lige fra to separate farver, kan svinges ret let ved at inkorporere en accent fra en af ​​forældrene.

Indigo, som de fleste mørke farver nærmer sig slutningen af ​​deres farve linje med sort, gør en dramatisk hætte til et ombre layout. Bemærk at denne ombre lineup starter med hvidt; man kan antage, at det skal gå helt til sort for at fuldføre sin cyklus, men dens ende ved indigo føles fuldstændig på grund af farvens dybde og rigdom.

Indigo kan stå alene uden farvepaletreference eller sammenhængskraft i de fleste indre rum. Dens rigdom giver mulighed for dette. Nogle gange er det den samme rigdom af tone, der kræver det - en stor dosis indigo kan bare være alt dit rum kan klare.

Som en farve baseret grundigt i naturen, fungerer indigo særdeles godt parret med andre naturlige nuancer. Grønne og brune er særligt dejlige farvekammerater til indigo, især de af en lysere farvetone, fordi de afstikker den dybe indigo ganske pænt.

Dette er et eksempel på, hvad indigo, oplyste, kan være. Selvfølgelig bevæger en tint os væk fra den luksuriøse dybde, der er indigo farve på grund af dens natur at være lysere og lysere. Men du må indrømme, at det stadig er en dejlig nuance med masser af dekorationspotentiale.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar