En industriel-barok Bistro Cafe inspireret af berømte opfindere

Det kreative team fra 6. sans interiører har fascineret os før med unikke projekter som Enigma Cafe og de er nu igen opmærksomhedscenter takket være en smuk café-bistro i Grækenland kaldet Kaffeine. For dem er hvert projekt en mulighed for at skille sig ud og skabe noget usædvanligt, eksklusivt og uerstatteligt.

De designer hovedsagelig klubber, barer, restauranter og caféer, men de kan også overbevises om at designe lejligheder og boliger. De projekter, de leverer, er resultatet af samarbejder med forskellige kunstnere, der specialiserer sig i graffiti, smedejernsmanipulation, keramik, skulptur, maleri og diverse andre ting. Resultatet er altid noget originalt og ekstraordinært.

Som altid er der en dybere betydning bag designet, som går ud over udseende og funktion. Konceptet for dette projekt var baseret på et ønske om at skabe en cafe, der ligner et rum, hvor opfindere måske har samlet sig i fortiden for at præsentere deres kreationer. Dette forklarer de usædvanlige ting, der vises på væggene.

Indretningen er inspireret af berømte opfindere og sci-fi forfattere, der viste sig at være visionære. Der er også mange referencer til den industrielle revolution. For eksempel er væggene dekoreret med billeder af dampdrevne køretøjer som tog, skibe eller fly.

Barområdet er særligt interessant. Området bag den faktiske bar ser lidt ud som en gal videnskabs laboratorium med kemi lab glasvarer, termotetre og nanometer. Hylderne er lavet af metal, og de er indrammet af elegante barokdetaljer og accentbelysning.

MoreINSPIRATION
  • En botanisk café og bar inspireret af regnskoven
  • Café Kafka - en bøhmisk bistro i Barcelona, ​​Spanien
  • The New Cafeina Café gør sine gæster til at føle sig hjemme hos The Mall

Borde og stole er lavet af metal, og de er justerbare og tilbyder forskellige siddepladser, der er designet til at gøre gæsterne behagelige og hjemme i denne usædvanlige indretning. Alle møbler og alle udsmykninger af væggene og loftet blev lavet i Cluj, Rumænien og derefter transporteret til Komotini i Grækenland.

Barens forside er dekoreret med tandhjul, kæder, lys og gear og er blevet en af ​​attrationsbeviserne på caféen. Disse elementer blev samlet af designerne og repurposed. De er kendt for deres opfindsomhed i denne forstand, der er et element, der definerer alle deres projekter.

Rummet er dekoreret med alle slags prototypemaskiner, der var specialdesignet til projektet. De udstilles på væggene sammen med indrammede portrætter af opfindere og skitser af deres kreationer. Der er 12 sådanne miniature opfindelser, der var designet til at introducere de besøgende i en fantasiverden.

Den mest iøjnefaldende og komplekse træk skal være solsystemet planetarium, der hænger fra loftet. Det symboliserer evig evig bevægelse på planeten, der hævder, at deres bevægelse omkring solen er ens på en vis måde til den måde, at alle slags nye og geniale ideer invaderer de store opfinderes sind.

Alle disse unikke indretningselementer er et symbol på den visionære karakter, der driver vores samfund. Dette er et projekt, der minder os om, at universet har været inspirationskilden til masser af store sind.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar