Stilfulde skriveborde med industrielle design og elegante detaljer

Den industrielle stil, selvom den er karakteriseret ved straight-forward design og simple former, er mere kompleks og mere mystisk end det. Et industrielt skrivebord er for eksempel ikke bare et stykke træ, der sidder på fire metalben, selvom det kan være nok til tider nok. Desuden kan skrivebordets design være meget simpelt, og konteksten kan være den, der gør den til at se speciel ud og fremhæve dens stil.

Et afgørende kendetegn ved industrielle design er funktionaliteten. I mange tilfælde betyder dette et simpelt design, der kun indeholder det grundlæggende. Et industrielt skrivebord kunne f.eks. Have en simpel træplade og en metalbase med en lagerhylde under. {Fundet på dianastudios}.

Industrielle skriveborde kan nemt og naturligt passe i nutidige decors og miljøer. Faktisk kan et moderne hjemmekontor vende skrivebordet til dens indretning. Flatiron skrivebordet her er et godt eksempel.

Det samme skrivebord blev brugt her i en ret anderledes sammenhæng. Indretningen er enkel og luftig, og skrivebordet suppleres med en matchende stol. Træaccenterne bringer varme ind i rummet og balancerer metalelementerne. {Fundet på thephotositake}.

Indretningen her er lidt mere traditionel, og disse to stilarter virker sammen rigtig godt. Skrivebordet er det element, der knytter indretningen sammen, omgivet af industrielle afføring og vedhængslamper samt elegante træmøbler.

Industrielle skriveborde er kendt for deres enkle design, og det gør dem til gode DIY projekter. For eksempel kan et genvundet træbord let omdannes til et skrivebord. For et mere fremtrædende industrielt udseende, giv det en tynd metalramme som base.

En rigtig god ting om industrielle skriveborde er, at de enten kan være små eller meget store uden at miste deres charme og unikke egenskaber. Et lille skrivebord kan se særligt interessant på en gang eller i en krog på en åben grundplanplads.

Moderne og industrielle er to stilarter, der passer godt sammen. De er begge defineret af enkelhed og rene linjer samt en vis ruhed og ufærdigt udseende i nogle tilfælde. De omfatter begge begge kontraster.

En anden stor kombination af stilarter er mellem rustikke og industrielle elementer. Sæt et industrielt skrivebord inde i et hjemmekontor infunderet med rustikke detaljer som denne og begge stilarter vil låne ting fra hinanden og vil blande sammen naturligt. {Found on goodallllc}.

Ikke alle industrielle skriveborde skiller sig ud på en indlysende måde. Et skrivebord er så flot og smukt, da det er nødvendigt med ekstra elementer og tilbehør for fuldt ud at udnytte sine egenskaber. En stol med klare industriliner er det perfekte komplementære stykke. {Fundet på maxwellandcompany}.

At opbygge dit eget industrielle skrivebord er nemt. En god idé er at bruge metalrør. Disse kan danne rammen på skrivebordet og kan også bruges til at lave nogle matchende hylder til ekstra opbevaring. Skrivebordet kan være en hylde, der er større end dem, der anvendes til opbevaring. {Fundet på alinadrugainteriors}.

Mange industrielle skriveborde er lavet af genvundet træ. Dette giver dem en masse personlighed og gør dem også tilgængelige og unikke. Lignende egenskaber findes også i rustikke møbler i mange tilfælde. {Fundet på urbanwoodgoods}.

MoreINSPIRATION
  • Industrial Home Office Designs til et simpelt og professionelt udseende
  • Gendannede træborde - Broen mellem fortid og nutid i dit hjem
  • Omfavn minimalisme - hyldebord med opfattende design

Et skrivebord kan også være lidt industrielt, mens den dominerende stil er traditionel, rustik eller moderne. Dette gør det muligt for skrivebordet at passe perfekt og naturligt ind i en række forskellige decors og indstillinger som dette overgangsstedskontor. {Found on livelydesigns}.

Mange gange er industrielle møbler stykker eller mønstre, der er kendetegnet ved industrielle elementer, blevet en del af eklektisk interiør. Design af et eklektisk hjemmekontor er ret nemt, der giver en masse frihed og masser af muligheder for at blande forskellige stilarter.

Masser af industrielle skriveborde ser ud som simple tabeller. Det gør det selvfølgelig ikke mindre interessant, især hvis skrivebordet matcher noget andet i lokalet, såsom væggenheden. {Fundet på geremiadesign}.

Et industrielt hjemsted kan føles lidt koldt og mindre indbydende end andre. Så sørg for at det ikke er tilfældet, brug teksturerede materialer og varme og jordiske farver. Tilføj også varm belysning, og det skal gøre kontoret til et hyggeligt og indbydende rum.

Ikke alle industrielle indretninger er kendetegnet ved et koldt og uninviting udseende. En måde at bekæmpe et sådant design på er at bruge masser af træ. Genanvendt træ er særligt effektivt i dette tilfælde. Kombiner det med metal for et robust og afbalanceret design. {Fundet på sobleski}.

En almindelig misforståelse er, at industrirum er mørke, kolde og mangler farve og friskhed. Det er ikke tilfældet, hvis du vælger at bruge lyse farver som f.eks. I dette stilfulde hjemmekontor. {Found on sweetwaterutah}.

Hvis du undrer dig over, hvor du kunne finde et smukt industrielt skrivebord, skal du tjekke nogle af følgende muligheder. Start med dette L-formede skrivebord lavet af genvundne træ- og metalrør. Dens design er enkel og har en masse karakter. {Fundet på etsy}.

Genanvendt træ blev også brugt til dette dejlige industrielle skrivebord.Stålrammen giver det et solidt og ret fremadrettet look, og selvom skrivebordet ser enkelt ud, har det masser af opbevaring i de tre skjulte skuffer og på den åbne hylde. {fundet på etsy}.

L-formede skriveborde er gode til dem der har brug for meget plads eller ønsker at dele arbejdsområdet med en anden. Carruca Office Desk er lavet med slagterblok og en metalramme. Designet er enkelt og alsidigt nok til at tilpasse sig en række forskellige indstillinger.

Et rigtig smukt skrivebord, der har masser af charme, er denne særlige på Etsy. Den har en live kant top lavet af hvidt fyrretræ genvundet fra skovbunden. Den er kombineret med en meget slank og tynd ramme lavet af metal. Designet er både rustikt og industrielt.

Dylan skrivebordet er den mest industrielle set hidtil. Den er lavet af blødt stål og har tre skuffer, der er nyttige til opbevaring af kontorets væsentlige såvel som et stort opbevaringsområde på den anden side. Stolen passer i midten.

For også at føje en varm berøring til dit hjemmekontor, skal du kigge efter et skrivebord, der indeholder en masse træ i sit design. Luca er et sådant eksempel. Det har en rustik jernbase og en top og hylder lavet af genvundet træ. Det har to skuffer og to åbne hylder.

Ikke alle skriveborde har det typiske design med fire ben og en top. Nogle ser meget ligesom tabeller. Et godt eksempel er Monterrey bordet, der er alsidigt nok til også at blive brugt som skrivebord. Brug det i spisestuen eller hjemmekontoret, og det vil altid skille sig ud.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar