Industriel belysning Inspiration: Fra Desktop til Lysekroner

For lidt af en fashion-forward, hipster vibe hvorfor ikke tilføje nogle industrielle lysarmaturer i og omkring dit hjem. Den afgiver en rå, maskulin kant uden at blive alt for nøjeregnende eller overvældende til forskellige dele af huset. Fra skrivebordet til industrielle vedhæng hængende Fra loftet har vi samlet en stor liste over belysning inspiration, der får dig ud af den traditionelle zone og ind i noget med mere interesse og stil. Tag et kig!

1. Hanging Light Collage.

Vi elsker denne "lette" collage hængende over vasken. Den er bar, industriel atmosfære giver en let, maskulin charme, der er perfekt til en studielejlighed eller mindre hjem. Bemærk kombinationen af ​​pæreformer og -størrelser, og tilføj til interesse for rummet.

2. 3-delt spisning.

Kom i kærlighed med denne afslappede spisestue eller arbejdsområde og pas på alle detaljer. Og disse detaljer omfatter den 3-delige lysarmatur, der hænger over bordet, med det er coppery tone og lyse glans.

3. Kunst i himlen.

Denne lysekrone er simpelthen et kunstværk. Den feminine hånd i en smuk lysekrone har været kombineret med industrielle, trendy stil til at skabe noget, der fungerer på så mange forskellige og alsidige måder rundt om i hjemmet, fra spisebordet til dit hjemmekontor!

4. Hvide vedhæng.

Disse industrielle vedhængslygter er perfekte til enkle rum. Det kan let blande sig i elegante, moderne værelser eller gå med strømmen i et hjem med en mere maskulin, økologisk stil. De er perfekte til over øerne og morgenmadskroge, da de giver god belysning uden hårdhed.

5. Fra 2. sal.

MoreINSPIRATION
  • Dekonstruerede Belysningsarmaturer til en Edgy Industrial Vibe
  • Eye-Catching Industrial-Style Belysningsarmaturer
  • 5 lysekroner til 5 forskellige stilarter

Skyller du ikke over disse charmerende og pæne sorte vedhængslys hængende fra anden sal? I denne åbne afstand kan du skabe en intetanende overraskelse ved at hænge morgenmadslysbelysningen fra anden sal og lade den hænge helt ned uden omhu.

6. Natbord Charm.

Nogle gange er alt hvad du behøver for at lyse, lys og stil noget lige så simpelt som en lampe på din natbord. Og dette industrielle stykke maskerer godt inden for et simpelt og mere traditionelt soveværelse. Det ville endda være en god pasform til gæstens rum i dit hjem.

7. Delikate valg.

Denne 3-delt sæt er en anden favorit af vores, da det er lidt mere delikat i stil end de rå, rustfrit stål vedhæng og lysekroner. Vi elsker den mere lækker natur, men stadig meget moderne og rene linjer, de har.

8. Moderne Sengetøj.

Et moderne og nyt soveværelse har brug for mange ting: rene linjer, neutrale detaljer og intet for hårdt eller overvældende på øjnene eller i detaljerne. Men når du tilføjer moderne lysarmaturer hele vejen igennem, får du et designværdigt rum med lidt indsats.

9. Edison Pieces.

Disse Edison-lamper virker godt i et gæstebadeværelse, og de giver helt sikkert en stilfuld overraskelse. En halv bad behøver ikke lysstofrør for detaljer, i stedet er en blødere natur mere komfortabel og charmerende - hvilket er det, de passer til.

10. Feminin Spotting.

Selv midt i dette super feminine hjemmekontor, kan du nemt finde en rustfri stål industriel bordlampe. Dette er et bevis på, hvor fleksibel en armatur med denne stil kan være såvel som funktionel, da den giver utrolig lys.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar