Industrial mødes natur i dette bemærkelsesværdige loft i Kiev

Industrielle elementer bliver i stigende grad brugt i dag, især når det gælder indretning. Hvis vi tænker på det, er det ret svært at helt slippe af med dem, så den eneste mulighed vi har er at skjule dem, eller endnu bedre, at lære at bruge dem på en gavnlig måde. Giv dem et formål, gør dem til en del af dit design!

Denne lejlighed er en af ​​en slags. Det har 123 kvadratmeter og omfatter et soveværelse, en stue, et køkken, et påklædningsværelse og selvfølgelig et badeværelse. Industrielle og naturlige elementer ... ret en usædvanlig kombination, synes du ikke?

Ved et første øjekast ser det ud til at være et koldt rum, hovedsagelig på grund af de anvendte farver og materialer. Du vil se en effektiv kontrast mellem de næsten sorte gulve (lavet af ovnfyret solid eg) og industrielle materialer som stål eller beton. Denne effekt fordobles af de bløde, bløde hvide tæpper i stuen og soveværelset, der anvendes i modsætning med de udsatte lofter.

MoreINSPIRATION
  • Nordic møder industrien i en lille hems
  • Moderne, rustikke og industrielle møder i en elegant Moskva Studio
  • Chic loft i Paris med en industriel dansk design

Lavt loft effekt blev reduceret ved at bruge lavprofilmøbler og gulv til loft vinduer med dobbelt rolle: ikke kun de tillader naturligt lys, men de tilføjer elegance og forfining til denne lejlighed. Højmetallhylderne giver også mening for et større rum, og det åbne skab er den perfekte funktion, der fuldstændig fuldender denne følelse.

Der er et andet vigtigt aspekt, vi kan ikke ignorere: belysning. Slank sporbelysning blev brugt i stuen for at opretholde det industrielle udseende. På trods af de lave lofter blev hængende lamper brugt i køkkenet og soveværelset. Et ambitiøst forsøg jeg ville sige! (fundet på Hqroom.ru)

Så hvad er din mening, ser du dig selv, der bor på et sådant sted?

 

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar