Industrial Pharmacy Floor Lampe

Gulvlamper er tilgængelige i forskellige stilarter og størrelser, hvilket gør dem ideelle til at skabe et humør, belysning en opgave eller lave en designerklæring. Dagens inspirerede design er Pharmacy Double-Arm gulvlampen, et stykke der kan se godt ud i ethvert hus.

Påvirket af amerikansk industriel belysning i begyndelsen af ​​1900'erne, tilbyder denne dejlige lampe den næsten uendelige justering, der muliggjorde præcision i alt fra udarbejdelse til watch-making til svejsning. Pharmacy gulvlampen er udformet af stål og jern, sin skygge er lavet af støbt aluminium med en gammel stålfinish og den har en lang ledning dækket af sort klud, der kan forkortes. Denne unikke gulvlampe er et enestående element og en perfekt visning af et vintage stykke.

MoreINSPIRATION
  • Original blyant gulvlampe
  • Eye-Catching Industrial-Style Belysningsarmaturer
  • Industrielle Marine Breynaert Bordlampe

Desuden har den en æra-passende tænd / sluk-knap på ledningen. Med det får du ikke kun en praktisk effekt, men også en æstetisk. Denne smukke lampe er en storslået måde at tilføje et varmt rum belysning til din boligindretning. Dens dimensioner er 37 "l x 9 3/4" w x 51 "h og er tilgængelig for $ 259. Pharmacy Double-Arm gulvlampen er et godt element, der sikkert vil spruce op dit hjem. Det er vintage, det har et industrielt udseende og vil skabe en god stemning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar