Svensk Home Features Infinity Pool og Chinese-Style Tower

Andreas Martin-Löf Arkitekter accepterede udfordringen med at opbygge en moderne bjergskråning på et seks hektar plot ejet af en familie i Stockholm, Sverige. Ejerne anmodede om et hjem, der visuelt kommunikerer med de to andre hovedbygninger på ejendommen: et kinesisk tårn, bygget af restauratør Sten Hellberg i 1917 og en 1960'ers single-level addition.

"Den nye bygning består af arkitektoniske elementer, der vedrører både det oprindelige tårn og 1960'ernes forlængelse. Sammen skaber de et ensemble af bygninger fra tre forskellige tidspunkter, "forklarede arkitekterne.

Det moderne hus kommer med en samlet overflade på 753 kvadratfod; det viser en fusion af stål, tømmer og glas og er placeret på en beton sokkel. "Soklens ansigter er vinklet med 5 grader, hvilket minder om traditionelle pagodafundamenter og en subtil reference til Sten Hellbergs kinesisk stilstårn."

Hovedniveauet af huset nedenfor rummer en entré, et soveværelse, et badeværelse og en sauna, mens øverste etage huser det åbne køkken, spisestue og opholdsstue. En infinity pool skærer visuelt gennem det nederste niveau og retter opmærksomheden mod de østlige dele af Stockholms skärgård. Ved at bruge træfinisher hele vejen igennem skabte designerne en hyggelig og intim atmosfære. [Billeder med venlig hilsen Åke E: søn Lindman]

Hvad er din favorit del af dette hus, der spænder over tre epoker?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar