Enerøs ølflaske X lampe

Når det kommer til væglamper og stort set enhver anden type lampe, er de eksisterende designs ubegrænsede. Alligevel er der nogle designs, der klarer at skille sig ud enten ved deres form, materiale eller kombination af farver. En af de spændende modeller er, hvad der er kendt som X-lampen. Navnet er ikke meget suggestivt, når det kommer til andet end form.

Den mest interessante detaljer om X-lampen er ikke formen, men de materialer, der bruges til at oprette den. X-lampen er lavet af galvaniserede 3,4 "VVS-fittings og fire ølflasker. Med en simpel struktur som denne kan du nemt oprette din egen version til dit hjem. Denne særlige lampe måler ca. 25 x 25 x 5 ", men dimensionerne kan tilpasses i henhold til det ledige rum eller de beslag, du kan finde.

MoreINSPIRATION
  • Vintage magnum flaske lampe
  • Awesome Bottle House
  • Bue Lampen af ​​Valerio Cometti

Alle elektriske komponenter i denne lampe er UL opført. Lampen er også vandtæt, så den kan også bruges i udendørs rum. På grund af sin alsidige struktur kan lampen enten være væg, loft eller pol monteret, både indenfor og udenfor. Hvis du vælger at bruge udendørs, skal den forsegles på monteringsbasis. Hvis du beslutter dig for at købe denne lampe, er den tilgængelig med klare, frostede eller halvfabrikerede flasker. Også strukturen kan males i en farve efter eget valg. X lampen kan købes til $ 25.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar