Geniale måder at genoprette vinkasser i DIY-projekter

Ligesom paller kan vinkasser genopstilles på mange interessante og kreative måder. Mange af disse DIY projekter drejer sig om møbler og dekorationer, du kan lave til hjemmet. Vi har samlet en masse ideer her, så vælg dine favoritter og begynd at samle de nødvendige forsyninger. Husk på, at du altid kan tilpasse hver af disse projekter for at gøre det passende til dine behov og præferencer.

Lad os starte med et virkelig simpelt og nyttigt projekt: et vinkasse sofabord. Dette kan gøres ved hjælp af fire vinkasser og fire hjul. Dybest set sikrer du bare kasser sammen med negle og derefter tilsæt hjulene. Du kan plette kasser med den ønskede farveskærm. Fuldt undervisning på stedet.

Genopretning af vinkasser i tabeller er let, og ideen kan tilpasses til mange forskellige indstillinger og lejligheder. Et vinkassebord kan også bruges udendørs og i en mere formel og speciel indstilling som for en afslappet eller rustik bryllupsreception.

MoreINSPIRATION
  • 15 måder at gøre med vinkasser
  • Ingenious væg lagerenhed lavet af mælkekasser
  • 10 geniale måder at skifte mælkekasser ind i møbler

Og taler om rustikke bryllupper, her er en anden sød idé, der på en eller anden måde er relateret til hovedtemaet i denne artikel. En trækasse, som den heri, kan blive en del af bryllupsdækket. Dine bord centerpieces kan være centreret omkring dette element.

En anden simpel idé er at stable en masse kasser for at lave en slags væg enhed eller reol. Du kan endda oprette et tema design. Du kan f.eks. Arrangere kasser på en sådan måde, at enheden ligner et juletræ. Dekorer det med tema ornamenter for at understrege dette udseende. {fundet på densprettynice}.

Ikke alle projekter kræver mange kasser. Faktisk kan man være nok, hvis man for eksempel vil lave et sidebord. Designet på brepurposed har metalrørben, som er en interessant detalje og tilbyder bordet et industrielt udseende. Du kan bruge den i kombination med andre industrielle stykker eller håndlavede tilbehør.

For at opbygge et kaffebord med vinkasse er det også muligt kun at bruge to kasser i stedet for fire som foreslået i det foregående eksempel med fokus på den samme ide. To kasser placeret side ved side kan blive bunden til det nye sofabord du bygger. Du kan oprette en ramme omkring dem, så kasserne kan fungere som lagerbakker, som du kan glide ind og ud.

I tilfælde af et sidebord er ting endnu enklere. Dybest set kan du bare placere kassen på gulvet og hvile på sin side. Brug toppen som du ville med ethvert andet sidebord. Interiøret kan opdeles i to afsnit af en partition, og på den måde kan du maksimere dets anvendelighed som lagerplads. Brug maling eller washi tape til at tilføje karakter til dit sidebord. {Fundet på design-fixation}.

Når du opbygger en reol eller en opbevaringsenhed, kan du bestemme, hvor mange vinkasser du har brug for, baseret på hvor stort du vil have enheden. Ni kasser skal være nok til en mellemstor enhed. Brug færre, hvis du vil have en mindre enhed, og hvis du beslutter dig for at være større, skal du sørge for at alle kasser er fastgjort sammen og måske også fastgjort til væggen bag dem.

Selvfølgelig skal ikke alle vinkasser have samme dimensioner, form eller design. Hvis du vil blande og matche flere af dem, kan du gøre det, og resultatet bliver et afslappet design med et originalt udseende. Derudover kan du male eller plette hver kasse forskelligt til forskellige blik hele vejen igennem. Dette er en meget interessant ide, som giver meget plads til kreativitet. {Fundet på happyinteriorblog}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar