Ingenious Holiday Decorating Ideer til små rum

Da vinterferie synes at være tættere og tættere, forsøger folk at forberede deres hjem med alle mulige ornamenter og dekorationer. Uanset om du har et stort eller lille hus, kan du drage fordel af hvert rum, der synes tilgængeligt for dine dekorationer. Vægge, hjørner, bordplader til Windows synes at være de mest almindelige steder for alle slags ornamenter, der kan pynte dit hus og skabe den magiske atmosfære, der er specifik for vinterferien.

Hvis du er bekymret for dine små rum, der ikke kan tilbyde dig for meget frihed, hvor du kan sætte alle dine ornamenter nu, er det øjeblikket at holde op med at bekymre sig, og måske et par af disse geniale ideer til at dekorere de små rum kan spare dig.

Du kan tænke på en af ​​dine hængende billeder på væggen. Vedhæftningen af ​​en kvist af eviggrønne vil hjælpe dig med at lyse det og tilføje et lille strejf af disse dejlige helligdage.

MoreINSPIRATION
  • Juldekorationer
  • 10 billige måder at dekorere dit hjem til feriesæsonen
  • Original Christmas Tree Decorating Ideas

Hvis dine vægge, vinduer eller andre steder ikke er tilgængelige til dine dekorationer, kan du tænke dig at bruge det vertikale rum. En lysekrone kan blive det perfekte sted, hvor du kan hænge nogle glasbolde eller andre ornamenter og gøre dit interiør se mere attraktivt og glamourøst.

Et juletræ kan være den mest ønskelige ting til dine smykker, og hvis du absolut vil have plads til det, kan badeværelse være en mulighed. Forestil dig den ferie atmosfære, der også vil være til stede selv i dit badeværelse.

Måske kan en tom stol også være et dejligt sted, der kan omdannes til en god ferieindretning. Du kan sætte nogle fine farvede pakker på og under, tilføj et sjovt par skøjter, der hænger på bagsiden og nyd et muntert sted, der kan bringe dig glæde og få dig til at tænke på det øjeblik, hvor hver gave er bragt under træet af julemanden . {fundet på bhg}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar