Nyfødt husholdnings projekt, der kan hjælpe dig med at spare nogle rum

Der er ingen pladsbegrænsning, der kan diktere, hvor lille eller hvor stort et hjem kan være. Men om det er en lille lejlighed eller et stort palæ, ser vi altid ud af rummet. Jo mere plads du har, desto mere bruger du. Med tiden skal du komme med nye pladsbesparende løsninger, og du skal være mere og mere opfindsomme som du gør. Her er et par inspirerende ideer.

1. DIY cykelhænger.

En cykel tager meget plads i et hjem og oftest kan rummet bruges til noget andet. Men hvis ville hænge ike på væggen, så bliver problemet løst. Det vil tage mere end 30 minutter at fuldføre dette enkle projekt. Du skal bruge en 2 × 4 snit til den siye du vil have. Bor et hus i den ene ende og indsæt en langstregskrue. Tilføj nogle stud kroge og du er færdig. {Fundet på mike}.

Overhead garage storage rack.

Når du ikke længere har fri gulvplads, kan du gøre opmærksom på loftet. For eksempel i garagen kan du oprette opbevaringsholdere ligner dem i billederne og bruge dem til at gemme alle mulige ting. Tømmeret her er boltet sammen og til loftbjælkerne. De tunge opbevaringsbolte er slidt ind, og de er ophængt af deres støbte fælge. {Fundet på makezine}.

Pak dit tøj klogt.

MoreINSPIRATION
  • Enerisk måde at spare plads ved at hænge spisebordet på væggen
  • 7 kloge og pladsbesparende opbevaringsløsninger til alle typer boliger
  • Rumbesparende foldestole - praktiske løsninger til små rum

Lagringsproblemerne er ikke altid relateret til mængden af ​​plads, som du har til rådighed. Den måde du fylder disse rum er også vigtig. Du skal vide, hvordan du bedre udnytter dine lagerrum. En måde at spare plads i din kommode på er f.eks. At folde dit tøj og lægge dem sidelæns i stedet for at fylde kommode fra forsiden til bagsiden. {Fundet på Jason Loper}.

DIY foldebord.

Folding møbler såsom borde og stole er meget nyttige og vidunderlige pladsbesparende løsninger. Når du ikke har meget plads til et køkkenbord i dit hjem, ville en genial løsning være at lave et sammenklapningsbord svarende til dette. Ikke kun at det vil give dig mulighed for at spare masser af brugbart rum, men når det ikke bruges, fordobles bordet også som en smuk billedramme. {Fundet på Make}.

DIY lodrette planter.

Mange mennesker ville elske at have en have i deres hjem, men de har ikke plads til det. Men i stedet for at opgive ideen helt, kan du komme med en mere genial løsning. For eksempel kan du oprette en vertikal have. Det er et inspirerende alternativ og en god mulighed for at øve dine DIY færdigheder. {Found on Pippa5}.

Underhylde krydderier.

I køkkenet er der mange ting, der skal opbevares. Derfor har du brug for masser af hylder og opbevaringsrum. Men når hylderne er fulde vises et problem. I dette tilfælde skal du enten tilføje flere hylder eller finde en anden opbevaringsløsning. Men hvem siger at du kun kan gemme ting på hylden og heller ikke under den? Her er en meget smart og genial løsning: magnetiske, underhylde spice racks. For at lave en du har brug for krydderør krukker, magneter, en boremaskine, nogle pap, en pen, målebånd og superlim. Du kan nu gætte trinene, da de er meget enkle. {Fundet på instrukser}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar