Geniale arbejdsbord med vintage ordbog top

De siger, at du kan lære at blive mere forhøjet og dyrket ved at læse en ordbog eller ved at lære et nyt ord hver dag. Det er helt sikkert et nyttigt tip, og nogen tænkte på en måde at tage det råd og tilføje et kreativt spin til det. Det er hvordan dette originale arbejdsbord blev oprettet. Det er et DIY projekt, der er meget nemt at replikere.

Hovedidéen var at tage en gammel bordplade og tilføje et originalt twist til det. Det kan være en bordplade fra et skrivebord, bord eller noget andet, eller det kan simpelthen være et bord. Det første skridt var at male bordbunden en mørk trækul. Efter at den del var færdig, var det tid til at tage sig af bordpladen. For at kunne omdanne det har du brug for mod podge, dekorative papirer, polyurethan, fladstangsstål, en koboltboremaskine til metal, galvaniserede lagbolte og skiver, en træbor og en hacksav.

Start med at vaske overfladen af ​​bordpladen med sæbe og vand og lad det tørre. Derefter træffe beslutning om designet. I dette tilfælde blev sider fra en gammel ordbog brugt til at dække overfladen af ​​bordet. Du kan bruge nogle sider fra din yndlingsbog eller endda nogle billeder, barns tegninger, kort eller andet, du vil have. Når du er tilfreds med dit design, skal du anvende mod podge til bordets overflade og på bagsiden af ​​papiret. Læg papiret på bordets overflade og anvend mere Mod Podge på toppen.

MoreINSPIRATION
  • Det perfekte bord til dit papirarbejde
  • Det geniale Rejon-bogbord
  • The Ingenious Wall Mounted Table fra MASH Studios

Vent til siderne tørrer og anvend polyurethanfinishen. Påfør et par katte og sørg for at lade hver tørre i et par timer. Derefter skæres og bores stålkantstykkerne og fastgøres til bordet. Nu har du et personlig møbel, der vil vare i mange år fremover. {Fundet på prettyhandygirl}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar