Blækkalender af Oscar Diaz

Her er en interessant ide for en kalender af Oscar Diaz. Blækket absorberes langsomt, og tallene i kalenderen trykkes dagligt. En om dagen er de fyldt med blæk til slutningen af ​​måneden. Hver måned har en anden farve, farverne spænder fra mørkeblå i december til, tre nuancer af grønt i foråret eller orange og rødt om sommeren.

MoreINSPIRATION
  • Perpetual Calendar af MoMA
  • Wood Desk Kalender
  • Funny Rocking Chair Sculpture Calendar 2012

Det er en oprindelig ide, som jeg aldrig har set før. Og det involverer noget, som alle bruger hver dag. Kalendere er en af ​​de ældste begreber, folk kom op med. Først var vi i stand til at fortælle tid ved solens position, og så kom nogen op med ideen om at skabe en kalender, en struktur, der hjælper os med at holde styr på tiden. Alle bruger dem uanset typen.

Den mest almindelige type kalender er den der normalt hænger på væggen, hvor alle kan se det. Og denne er mere eller mindre baseret på de samme principper, selv om det er meget mere attraktivt. Stadig, så smuk og interessant som det måtte være, tager det stadig meget plads, som ikke alle har. Men du kan ikke have det hele.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar